Sivut

29. tammikuuta 2012

Vouhotusta

Mua väsyttää:(
Perjantaina toimin kuskina veljelleni, hänen kavereilleen ja sitte parille mun kaverille, ja sainkin mukavasti bensarahaa. Harmi vaan, että jostain syystä nukkumaanmeno venyi viiteen. Siinä sitte kymmeneltä jo ylös lauantaina ja muka kaikkea pitäisi tehdä, mukaanlukien lukea uskontoa, pah.
Nyt väsyttää jäätävästi, vaikka takana on noin 8-9 tunnin yöunet. Lykkään koko ajan uskonnon lukemista. En tiedä YHTÄÄN TYLSEMPÄÄ ainetta. Melkein koko kirja olisi kahlattavana, eilen yritin lukea, mutta en päässyt puusta pitkään. Pojat kuunteli jotain televisiosarjaa täyydellä volumella (kämppä on ollut täynnä porukkaa koko viikonlopun) ja sitten tulikin äiti, pikkuveli ja isäpuoli vierailulle. Ja kello olikin seittemän, piti lähteä kyyditsemään poikien siskoa kotiin ja tämän jälkeen kaveriani, JA tämän jälkeen pikkuveljeäni. Haha, mikä rage.

Onhan positiivisiakin asioita.
Tässä mä hörpin hyvää teetä, heh.
Ja herkkulakko on sujunut täydellisesti koko viikon, yksi päivä unelmoin kyllä suklaasta niin paljon, ettei ollut kaukana, että lampsin ostamaan kaupan tyhjäksi! Kalorit on pysynyt kurissa, itse asiassa muutamana päivänä on jäänyt vähän liian pieneksikin kalorinsaanti.
Nyt vaan odottelen, että paino lähtee valumaan alaspäin, kyllä tämä herkkulakko vielä palkitsee minut:)

Ps. Autossa on ilmennyt puolen viikon aikana liian paljon virheitä minun psyykkeelleni, en tiedä kestänkö olla auton omistaja. No ei kai, onhan ne saatu hoidettua, mutta minä kun en pätkääkään autoista tiedä, saan ongelmista ylisuuria, vaikka ne eivät oikeasti olisikaan suuria (jos tietää autoista jotain) ja käyttäydyn kun espanjalaiset konsanaan.

Nyt, kiloklubbailen, juon teetä ja katson Mentalistin uuden jakson. Sitten lupaan lukea. Koko kirjan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)