Sivut

30. elokuuta 2011

Fall, autumn = fashion




Where to begin?
Eilen ehtinyt kirjoittaa, oli todella tapahtumarikas päivä, ihana päivä.
Kolmen aikaa lähdettiin käppäilemään poikaystäväni kanssa koululta kaupunkiin, ja meidät yllätti järkyttävä kaatosade, onneksi päästiin puun alle suojaan ja näin ollen selvittiin suuremmalta "vahingolta".
Haettiin minulle ihana salaatti Cafe Salista, johon salaatin, kurkun ja tomaatin lisäksi valitsin broilerin, raejuuston, palvikinkun ja vesimelonin kevyellä ranskalaisella kastikkeella. Oi nam! sStä sitten lähdimme nauttimaan heseen, jossa muru otti juustoaterian.

Päivän uutuustapahtuma oli ensi kerta autokoulussa, jonne menimme ilmoittautumaan ja istuimme ensimmäiset teoriatunnit. Poikaystävälläni on syntymäpäivä lokakuussa ja minulla vasta tammikuussa, joten käymme autokoulun hieman eri tahtia, mutta pyrimme ottamaan samoja teoriatunteja, niinkuin esimerkiksi tänään.
Kohta pääsee ajelemaan!

Autokoulu seurasi kolme eri kauppaa ja pienet kiukuttelupuuskat ja väsymyshetket, kunnes onnellisena saavuimme kotiin kello 19.30. PIZZATIME!
Teimme kaksi pizzapohjaa, ensimmäinen epäonnistui, kiitos jauhojen pihistelyn ja äidin neuvojen, jota seurasi pieni itkukohtaus (kiitän luojaa joka päivä siitä, että minulla on maailman ihanin ihminen rinnallani).
Toinen pohja oli loistava ja pizza oli valmis nautittavaksi kello 21.
Olohuoneen peti kuntoon, leffa pyörimään ja pizzat lautaselle. Juomana vissy ja fun light mansikkatiiviste(kannattaa kokeilla).

Yön nukuin ihanasti kullan lämpöisessä vieressä.

Onnellinenko? Todellakin!

Tiistai
Töihin kello 15, työsoppari ja työhön koulutus, ilmainen Cosmo, kelpaa:)
Ja extemporeen lähdin kullan seuraksi teoriatunnille, kun töissä meni vain tunti. Huomenna virallinen työpäivä, ja kyllä jännittää.
Tässä illalla on ollut vähän ongelmia huomisen ruokapuolen suunnittelun kanssa, sillä koulusta suoraan töihin ja töistä joudun rientämään suoraan zumbaan. Kotona 21.30.

Odotan joka päivää innolla.

Eilen löysin myös ihanat harmaat housut lindexin alennusrekistä, 15e, klassiset, loistava syyshankinta!
Housut Musta
www.lindex.com

Bongasin eilen tunnilla järkyttävästi uusia blogeja, joita alan seuraamaan, tänään ei oikein ollut aikaa syventyä, mutta jonain päivänä tällä viikolla toivon mukaan!

Huomenna todennäköisesti aamulla vuorossa puntari, toivon mukaan pääsen muuttamaan tavoitteeni alas päin.
Lähtöpaino 90kg (6.5.2011)
Tavoitepaino 76kg
Tämän hetkinen paino 76.1kg (26.8.2011)
En ole varma mihin painoon pyrin, johonkin 70kg pintaan, pituutta kuitenkin 176-177cm!
Ja kiinteytys sisäreisille sekä pepun kasvattaminen, yahoo!



Tämän hetkiset innostuksen kohteet: muoti-laihdutus-ja naistenlehdet sekä syysvaatteet




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)