Sivut

24. elokuuta 2011

I'm stoned, eikuhäh?




Täällä ahkeraa ruotsin lukua, not. Mua on alkanu mietityttää, kun tuntuu ettei ruotsi oikeen luonnistu, et kannattaako mun kirjoittaa sitä. Kun ainakin kirjotan pitkän englannin, lyhyen matikan, äidinkielen ja psykologian. Ens syksynä oli psyka ja ruotti suunnitelmis ja keväällä loput 3. Mutta, eij tiiä nyt et mite toi ruotsi. Sit taa sjos jättäisin sen pois, ehkä espanjan kirjoittaisin. Mut seki siirtyis sit kevääseen.. Vaikiata on. 
Kuva googlesta


Kuva googlesta
Tänään on ollut tooooooosi hyvä fiilis, harmi ku muru vähän kipee ja kun sen piti lähtee kuuden bussilla kotiin jo, kun mun jobi on kattoo noita naapurin tyttöjä tää ilta. Toinen niistä leikkii mun pikkuveljen kanssa täs meillä ja toinen kotona varmaankin datailee. Helppoa tähän asti, mut odotampa vaan sitä kun on nukkumaanmenoaika...

Nukuin vaan 7 tuntia just ja just ja heräilinkin välillä, onhan vähän väsy myt parempi olo ku moneen päivään, innokkaampi. Ajatukset ja suunnitelmat ja unelmat pyörii päässä. Oma kämppä ja sisustaminen sun muut jutut. Ja täs syksyllä ja talvella on edessä kaikkia iiihania asioita, tapahtumia ja juhlia!:)
Vitsi kun iloa vois jakaaaa jonkun kanssa nyt, tekis mieli vaan pomppia!



Huomenna työsopimus koulun jälkeen ja sitte nään yhden kaverin.
Ihanaa et saa alkaa suunnittelee sit eteen päin ku saa tietää työpäiviä, sit tulee rahaaki lisää, ehkä säästöön kyl suurin osa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)