Sivut

10. huhtikuuta 2012

Loman jälkeistä puuhailua

Moikka! Vähän ollut taukoa päivittelystä, tai vähintäänkin melkoisen hidas tahti.
Eilen oli kauhea krapula, eikä jaksanut oikeen tehdä mitään. Ja illalla sitten vielä pahan olon päälle tuli muutakin... Jouduin muuttamaan, tai, no, puoliksi muuttamaan takaisin kotiin. Nää on vähän perheasioita, joita en viitsi niin avoimesti setviä, mutta sanotaanko vaikka, että anoppi ei ole aivan terve...

Nyt mulla on väri päässä ja makoilen kotona, äitin luona lattialla. Väri on hieman luonnollisempi vaalean sävy, saas nähdä tapahtuuko mitään, tämä kun on tälläinen halppisväri. Menen vielä auttamaan iskää jossain työasioissa, ja huomenna on pitkä päivä koulussa, hallituksen kokous ja varmaan menen toiseen kotiini hengaamaan S:n kanssa, tai tulen tänne. En tiedä. On vähän pää pyörällä, kun niin nopeasti tuli taas näin suuria muutoksia.
Torstaina edessä taaas pitkä koulupäivä ja tukussa käyntiä. Mulla nää päivät venyy aika pitkiksi hallituksen asioiden kanssa puuhailtaessa.

Kahden viikon päästä Ranskaan, ja Italiakin häämöttää edessä! Olen niiin innoissani näistä molemmista matkoista.

Tänään saatiin myös uusimmat kurssitarjottimet, ja minäpä väsäsin heti omani valmiiksi, mukavaa puuhaa!!

Huomenna saan matematiikan ja psykologian kokeet, toivon mukaan MYÖS niiden kokeiden numerot on niin hyvät, että olen saavoittanut kaikista aineista itse asettamani tavoitteet!

Nyt menen pesemään värin pois!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)