Sivut

16. marraskuuta 2011

Got mornin' ppl!

Eilen aamulla intouduin tutkimaan juustokakkujen ohjeita sekä kreikkalaisia ruokalajeja, ensi viikon perjantaina siis kultani kanssa kokkaamme kreikkalaisittain, ja kun olen tällainen ruoka-asioista innostuvaa tyyppiä, niin postaus jäi välistä ja aika lensi kuin siivillä.

No, eipäs mulla mitään ihmeempiä asioita olekaan kerrottavana, kuvatkin puuttuu niin tulee aika tylsää sepustusta ilman niitä.

Koulujutut reilassa, psykan kirja puolessa välissä, perjantaina alkaa ruotsin ja äidinkielen lukeminen. Perjantaina tapaan myös viisi vaihtaria ja keskustellaan heidän jouluperinteistään, tämän pohjalta teen koululehteen jutun, luulen että väsään sen vasta koeviikon jälkeen, kun on sitten vielä hetki aikaa deadlineen.

Tänään menen pitkästä aikaa vahtimaan entisten naapureideni lapsia, saan vähän ekstraa, sillä rahalla ei paljoa hurrata, äiti ei ole vielä laittanut tämän viikon viikkorahaa, kavereilta 15 euroa velkoja ja sitten tämän illan "keikka", onneksi siitä sitten saa vähän rahaa. Edellispäivänä kävin kahvittelemassa ystäväni kanssa yhdessä hippimäisessä kuppilassa, rento meininki ja ihana sisustus, eivätkä hinnat olleet päätä huimaavia, santsikuppeja rajattomasti. Maistoinkin ensimmäistä kertaa suklaateetä, jotai oikeastaan ennemmin sanoisin kanelimaiseksi kuin suklaamaiseksi:)

Lyötiin myös päivämäärä 3.12 lukkoon, jolloin pidän meillä pikkujoulut!
Jotenkin on nyt joulufiilis alkanut tulla, kaupastakin intouduin ostamaan maanantaina sokeroimatonta glögiä ja jouluteetä, nam!

Nyt aamupalaa väsäämään ja kouluun, hophop!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)