Sivut

3. marraskuuta 2011

Torstai, hetki ennen viikonloppua


Lantturanskikset (kahdelle)
800g lanttua pieniksi paloiteltuna
4rkl öljyä tai voita 
mausteita maun mukaan
dipiksi kermaviili ja esim valkosipulijauhepussi
Vähän kaloreita ja todella hyvää!

Heitä mausteet rasvaan ja pyörittele lanttuja
siellä ja nosta pellille. Itselläni valui rasvaa sen verran
että seuraavaksi heitin rasvattonat lantut näiden
rasvattujen päälle ja kierittelin siinä. Sitten taas toinen erä
siinä rasvassa ja toinen niiden rasvattujen lanttujen päällä.
Uunissa noin 35 minuuttia, 225 astetta.
                                                               


Paljon iloitsemisen aihetta. Pakko oli tsekkailla painoa tänään ja taas oli 200 grammaa kadonnut, huomenna tosiaan vasta se virallinen tulos. Mukavaa, enää viisi kiloa lopulliseen tavoitteeseen. Yritän kyllä pilkkoa sen osiin. Eli ensin tavoittelen sitä 73.6 kiloa mihin kerran jo pääsin ja siitä sitten 70 kiloon. Vyötärökin on pienentynyt 5 sentillä!:o 84cm-79cm!

Ja huomenna pääsen vielä Helsinkiin vähän shoppailemaan. Mulla ei kyllä hirveästi ole raha käytössä mutta mitäs siinä, kerran eletään ja annetaan rahan mennä jos jotain kivaa löytyy! Eikä stressiä murun lahjasta, sillä ostin sen jo eilen. Pieni askarteluprosessi menee sunnuntaille, jolloin yritän tehdä ison pahvikortin ja lisillä siihen pari kuvaa ja kaikkea mitä olemme vuoden aikana tehneet. Sunnuntaina menen kotiin hoitamaan sen.
Lauantaina oli suunnitteilla juhlia mutta lienee tämän painonpudotuksen takia, ei tee mieli heittää hukkaan tätä mukavaa painon laskua. Ja sitä paitsi haluaisin mennä lauantaina zumbaan ja sunnuntaina pumppiin, johon en voi krapulassa mennä! Kuitenkin maanantaina tulee syötyä hiukane enemmän kun ajattelin että tekisimme ruokaa ja jälkiruokaa yhdessä. Pihviä ja salaattia minulle, murulle pihviä ja ranskiksia, molemmat kastikkeen kera ja jälkiruoaksi itse tehtyä daimkakkua, ensimmäistä kertaa:)!!

Tänään autokoulu ja kullan kanssa aikaa, toivottavasti, tuntuu että kaipaisin vähän huomiota ja hellyyttä, nytkun on syysväsymystäkin kun hemmetin pimeää koko ajan:( Mutta yksi piristävä ilonaihe on vielä se, että jos äiti tulee käymään, hän tuo ne uudet kengät samalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)