Sivut

13. marraskuuta 2011

The morning is here

mmh, empäs kestänyt kotona kuin päivän. Äiti oli ihana ja teki mulle reikihoitoa (jotain hengellistä enkelihömppää) ja käytiin kirppiksellä shoppailemassa sun muuta, mutta se mun "isäpuoleni" on henkilö joka saa pinnani kireälle... Täällä on parempi. Vaikka kutina onkin kamalaa. Yritän rasvata ihoani päivittäin ja haluaisin talveksi sinne valohoitoon.

 Tässä vähän kirppisshoppailuja ja uusi pesuaine, joka toivon mukaan on hyvä tälläiselle herkkäihoiselle.
Ihanaa, pääsen taas lukemaan lisää lehtiä;) Löysin pari pinkkaa Cosmoja kahdella eurolla.

Tänään pitäisi tehdä kirjallisuusessee valmiiksi ja muutama kymmentä sivua pykologiaa raivata etiäppäin. Päätin lukea ennen ensi viikonloppua koko kirjan, pienissä osissa. Muita koulujuttuja mulla ei taida olla, mutta pelkästään tämä tuntuu ylivoimaiselta. Mulla kun olis toi pinkka Cosmoja ja uusi Lisa Marklundin kirja, hehhehee. No mutta täytyy ajatella että kun nuo kouluhommat tekee, se on paljon jo pois ensiviikosta, ja voin keskittyä vaihtareiden järjestämisestä kahville ja kysymyksiin joita heille esitän. Ja viikonloppuna alkaakin lukeminen sitten koeviikkoon.

Mulla on lisäksi ongelma, taino, sen lisäksi että vessapaperia yksi rulla jäljellä ja en saanut teeheni maitoa koska se oli pilaantunut, niin se, että en ole tottunut viettämään isänpäivää kun se on aina asunut poissa kotoa, koska vanhempani erosivat jo kun olin todella pieni. Käytiin me joskus isällä ja vietiin lahja, ja myöskin osteltiin isäpuolille jotakin. Nyt mulla ei ole mitään lahjaa eikä korttia ja en tiedä pitäisikö vaan lähettää tekstari. En edes ole vieraillut iskän edellisessä talossa, jossa asui monta vuotta, ja nykyinenkin on vielä tsekkaamatta. Vaikka tämä asia todennäköisesti muuttuu, koska hän erosi vihdoinkin hullusta naisystävästään yli kymmenen vuoden kidutuksen jälkeen.

... Mukavempiin asioihin. Eilen katseltiin murmelin kanssa leffoja ja söin vähän nannaa:) Ruoat meni kyllä pepuilleen kun aamupalan/lounas piti korvata energiapatukoilla, kasviksia ja rasvaa tuli aivan liian vähän, hh liikaa ja kaloreitakin melkein 2300 karkkien ansiosta (350g), vaikka vajetta kyllä jäi 100, mutta silti.
Ihana päivä eniveis!
Ps. saatiin vihdoinkin imuri eikä tarvitse mennä harjalla ja sihvilällä paikasta toiseen:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)