Sivut

6. marraskuuta 2011

Pikapäivitystä kera suunnitelmian ja valituksen

Plääh... Krapulapäivä on selvästikin ollu. Ei edes jaksais kirjottaa. Ja tajusin just että perjantain tunnilla oltiin äidinkielessä tehty mainosanalyysi ja mun piti tehdä se viikonlopun aikana. Arvatkaapa unohdinko. Nyt pohdin et pitäiskö vähän alottaa tänään tai tehdä kokonaan tiistaina ja palauttaa keskiviikkona. Äh. Vähän huono mieli muutenki. Ei jaksais muuta ku rentoutua ihanalla sohvalla mikä saatiin tänään tänne. Peiliki on seinällä, kiitos äitin. Nyt on niin siistiä ja kotoisaa!

Huomenna juhlistetaan ensimmäistä vuotispäivää lahjojen ja hyvän ruoan kera, ja etenkin hyvän seuran kanssa.
Ruokalista tuleekin olevaan seuraavanlainen: Täytettyjä paprikoita ja jälkiruoaksi vadelmamustikkarahkaa. Kuvia ja reseptejä sitten varmaan lisäilenkin huomenna tai tiistaina. Kävin kaupasta raahaamassa itselle koko viikon ostokset. Huhhu, oli muuten kamalat pari kilometriä kävellä kotiin sellaisten kantamusten kanssa. Suunnitteilla mm. kalakeittoa ja kaalijauhelihalaatikoa.

Jotenkin rento olo kun ei ole suunnitelmia ensi viikoksi. vapauttava tunne. Vaikkakin täytyy hoitaa yksi koululehtihommeli, kun lupauduin kirjottajaksi ja parin viikon päästä pitäisi olla juttu valmis, mutta se on suht pientä ja uskon että nautin jutun tekemisestä. Nyt taidan pohtia mitä liikuntaa harrastan ensi viikon aikana ja sitten päätän valitsenko rentoutumisen vai koulujutut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)