Sivut

1. marraskuuta 2011

It's November


Eilinen oli mukava pääivä. Paljon tekemistä, mutta kivaa sellaista. Koulusta menin ajotunnille, jäiks, jouduin ajamaan jo itse liikkennevaloissa ja se vasta oli kamalaa! Sitten hain sen hiuspuuterin, joka edelleen oli tarjouksessa, onneksi, ja kävelin kotiin, heitin kamat sisälle ja lähdin murmelin kanssa kauppaan, jonka jälkeen söin pienen päivällisen ja lähdin kaverini kanssa kahville (teelle). Ilta meni todella nopeasti. Tein läksyt ja juttelin murun kanssa kauan sängyssä. Tiputin myöskin ison juomalasin pirstaleiksi lattialle, mutta ei siitä sen enempää...

Mulle selvisi myös, että pääsen perjantaina koulussa järjestettävälle Helsingin matkalle, hinta 14 euroa ja käymme vierailemassa eduskuntatalolla ja sitten on shoppailuaikaa muutama tunti! Eikä tarvitse mennä kouluun. Koulusta puheenollen, kaloreita pamahti vajaa 800 kouluruokailusta, huhhu, siinä mentiin sitten hippasen pienemmällä koko päivä ja tässä alla näkyykin ihana iltapalani.
 Sytytin muuten pitkästä aikaa kynttilöitä ja sain aikaan ihanan tunnelman keittiöön:)
Mustikkavadelmasekotus
1dl mustikoita
1dl vadelmia
1dl maustamatonta jogurttia
loraus vispikermaa
1rkl pellavansiemenia

Äiti hakee mut koululta kun pääsen kello neljä, ja me käydään hakemassa mun yhdeltä kaverilta olohuoneen sohvapöytä ja kirppikseltä se mun löytämä peili, ehkä vähän kierrelläänkin! Jos ei mun enosta kuulu mitään, joka lupasi vuodesohvan/sohvan tänne, tuon mun omasta vanhasta huoneesta pikkuisen sohvan ja korkean jalkalampun olohuoneeseen, että pystyy katsomaan televisiota, ilman että tarvitsee istua lattialla tai keittiön tuolilla. Muuten täällä on jo kaikki huonekalut, pieni sisustussilaus puuttuu, mutta sen saan aikaiseksi meidän tähän huoneeseen niillä kehystetyillä kuvilla, kun vaan on tarpeeksi niitä säästössä että voin alkaa laittamaan niitä seinälle. Olohuone kaipaa myös jonkinnäköiset sisustustaulut.

Katsoin äsken mol.fi sivuille ja huomasin, että työ johon hain, hakuaika umpeutui. Jos ei minuun pian oteta yhteyttä, taitaa peli olla menetetty. Rahaa kyllä kaipaisin, tilillä 160 euroa ja pitäisi Helsingissä shoppailla ja vielä jatkossa olla rahaa. Saan 30 euroa viikossa, mutta ei se riitä ja olenkin joka viikko periaatteessa miinuksella, ettö säästöistä menee. Kaiken lisäksi Nellyn mekot tulee ja niihin menee päälle 60 euroa, ehkä jonkun palautan mutta siinäkin menee hetki kun rahat tulevat tilille.
Ehkä kulta maksaisi ne minulle 1-vuotislahjaksi? Hmm, sillä on kyllä joku muukin suunnitelma, kai, niinen sitten tiedä. Mulla taas ei ole vielä edes lideaa mitä ostan lahjaksi, paniiikkki! Enkä tiedä miten päästään lomalla ulkomaille, jos pitäisi ennen joulua lähteä, niin ei kummallakaan taida olla tarpeeksi rahaa:( Jos S:n porukat menee matkalle heti joululoman alussa, me hoidetaan yöposti ja muru saa siitä sitten mukavasti rahaa, ja itse saan joululahjaksi jonkin verran iskältä ja ehkä muilta sukulaisilta. Mutta täytyy katsella. Mukava kun ei ole tuleaisuutta varten yhtään mitään säästötiliä, tyhjän päällä siis ollaan.

Ps. iloyllätys, kun aamulla puntari näytti 600 grammaa vähemmän kuin viime viikon lopulla, jummaus siis selätetty ja 70 kilon tavoittelu taas käynnistynyt:)

2 kommenttia:

  1. Kouluruoasta 800 kaloria. wtf?

    VastaaPoista
  2. Jep, lautasellinen porkkanaraastetta, pari kauhallista makkarakastiketta ja yksi näkkäri oivariinilla.

    VastaaPoista

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)