Sivut

1. joulukuuta 2011

December 1.

Murr, vaikka onkin joulukuun ensimmäinen päivä ja sain avata joulukalenterini, ja vaikka onkin viikonloppu ovella, minua ketuttaa.
Puntarissa kummitteli kamala numero, 75 ja risat. Kaksi kiloa enemmän kuin vajaa kaksi viikkoa sitten. Siis sanon MUR! Lauantaina ehkä uudestaan- Kieltäytyn edelleen uskomasta, että viikossa voisi läskiä tulla kahta kiloa. Ei tule. Mutta uskon että osa tuli jäädäkseen ja taas jojoillaan. Ennen uuttavuotta asetin tavoitteeksi 72 kiloa, mutta jos tuo pari kiloa ei ole turvotusta, saattaa olla liian kaukainen tavoite, tai siis ei saata olla vaan on.... Mutta kaukana asiasta, siivosin eilen ja sain hoidettua ostokset, käytiin myös murun kanssa hakemassa vähän joulujuttuja meiltä. Enään vessan siivous, hyrr, mikä pitäisi hoitaa tänään tai huomenna. Ja ai niin, kävin läpi vaihtareiden kanssa tekemäni muistiot ja enää puuttuu vain se, että kirjoitan jutun. Nyt, kiloklubeilemaan ja valittamaan sinne. Hyvää viikonlopun ja joulun odotusta!

Tein tavoitelistan itselleni, tässä:

1. Kaloreiden ylittäminen vain "sallittuina" päivinä, joita ennen vuoden vaihtumista on pikkujoulut, uusivuosi ja jouluna 2 päivää


2. 72 kiloa ennen uuttavuotta, palkintona ne uudet liikuntavaatteet;)


3. Painojen lisääminen body pumpissa (käsiin, sillä käytän jaloissa ihan kunnon painoja, mutta kädet paljon heikommat)


4. Juoksun aloittaminen ja siitä nauttiminen!


5. 70 kiloa ennen helmikuun loppua, palkintona toinen (ja todennäköisesti viimeinen) tatuointi


6. Painon pitäminen ja ruokavalion hallitseminen sekä terveellisten elämäntapojen jatkaminen


7. Kiinteytyminen, vatsan kapein kohta 78cm -> 72cm ja peppuun pyöreyttä lisää


Hyvin on alkanut, liikuntaa paljon tällä viikolla ja kalorit taas mallissaan. Silti tunne on, että haluaisin heittää puntarin päin sienää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)