Sivut

10. joulukuuta 2011

Saturday, sleepy saturday

Plääh.
Miten voin olla näin väsynyt ja nuutunut. Eilen päätettiin viettää iltaa yhden kaveripariskunnan kanssa pitkästä aikaa, katseltiin leffaa ja juteltiin paljon ja illan päätteeksi, hah, seikkailtiin mäkkiin. (plussaa parisataa grammaa eiliseltä) Ajo Turkuun ja siellä meni mallikkaasti, mutta lähtiessä yllätti ihana lumimyrksy ja maantiellä ei ollutkaan enää niin kiva ajaa, joten ajo-opettaja ajoi meidän kotiin, helpotus. Tänään olis sitten jotain pientä juhlaa kavereiden kanssa, joten alkoholia luvassa. Kun mää ny sorruin eilen ni ajattelin vähän nipistää ruuista pois ettei tulis niin huono omatunto sit tästä päivästä.

Tajusin eilen, että miksi saan niin huonon olon herkutteluista, ja tajusinkin useita syitä. Asetan itselleni liian tuikat tavoitteet, enkä sitten välttämättä noudatakaan niitä, ja jos sorrun, pettymys itseen on aina suurempi. Sitä paitsi kenelle tätä teen? ITSELLENI! Ja suoraan sanottuna minusta tuntuu, että näytän jo nyt hyvältä. Miksi siis haluan loput 5 kiloa pois? KOSKA PÄÄTIN NIIN JA HALUAN SUORIUTUA. Olen tyhmä. Päätin että haluan loput viisi kilo pois, ihan vaan sen takia että haluan, sen jälkeen asetan itselleni aina liian tiukat tavoitteet, jonka jälkeen sorrun. Tämä masentaa, jonka jälkeen syön enemmän. Elämä on nauttimista varten, eikä joka suupalan kyttäämistä. Kuitenkin, teidän päämääräni, joka on terve elämä, oikeanlaisen ruoan syöminen ja liikunnasta nauttiminen. Joten, haluan vain oppi syömään normaalisti, kun tällä hetkellä olen sortumis-kierteessä. Ja sana "sortuminen" ei minun mielestä edes kuulu ruokavaliosanastoon, sen kuuluu olla herkuttelu tai nautiskelu. Ei negatiivinen asia. Minun täytyy siis oppia siihen, että syön normaalisti ja sallin itselleni herkut silloin tällöin, rennosti nautiskellen, eikä niin, että joka suupalan jälkeen kaduttaa. Sitä paitsi, en halua, että kun joskus olen siinä painossa, missä haluaisin sen pitää, tämä kierre jatkuu, vaan haluan elämäni olevan tasapainossa, ja minun olevan sinut itseni ja kaiken sen suhteen, mitä teen.
Siinä, itselleni miettimisen aihetta.

Nyt hölläsin vähän hihnaa, tai yritän ainakin. 
Päätin että jospa saisi nää pienet ylimääräiset "ei enää turvotus-kilot" pois uudeksi vuodeksi, niin että 31 päivä vaaka näyttäisi 73,5kg, pysyvästi. Ensin tavoite oli 72, but that's not gonna happen. 
Ja sitten katselen, jos vaikka helmikuun loppuun saisi sen sinne 71, kenties. Relax. 

Hehheh, sitten kevyttä aamupalaa ja treenailemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)