Sivut

15. joulukuuta 2011

Huomenet torstaiseen aamuun

Jaahas, kohta se on jo viikonloppu, taaas, ja joulu siintää yhä kirkkaammin edessä;) Voisihan sitä itsekin jonkunnäköistä joulupostausta tehdä, esimerkiksi täällä on jotain koristeita, niin kuvaisin niitä ja laittaisin postaukseen, sun muuta mukavaa, suunnitelmia sen sellaista.

Eilen sain kirjani luettua, Lisa Marklundin Uutispommi. Tätä ennen olen lukenut yhden Marklundin kirjan, ja pidän hänen kirjoitustyylistään. Kirja oli hyvä, ei tylsä hetkeäkään, siitä plussaa! Nyt odottelen, millonkos saisin kirjastosta Anna-Leena Härkösen uusimman kirjan lainattua, se kun on nyt niin haluttu, ettei tahdo pysyä kirjastossa hetkeäkään vapaana.

Tässä on ollut nyt kaksi suht rentoa päivää takana, tutorina viimeinen homma on tutustuttaa tämän kaupungin ysiluokat lukioon, tänään viimeinen ryhmä (ja tajusin juuuuri että mun olis pitäny kirjottaa tästä tutoräiväkirjaan, ehkä mä nyt teenkin sen ennen kouluun lähtöä, heh. Vähän kyllä on päätä särkenyt, joskus särystä oli paljon vaivaa, ja pääni on jopa kuvattu ja kaikki mahdolliset jutut yritetty, mutta ei se mihinkään kadonnut, iän myötä on vaan onneksi vähentynyt ja vähentynyt, mutta nyt, jostain kumman syystä kolme päivää putkeen päänsärkyä? Tajusin tänään aamuna, että onkohan se toi pillereiden vaihtaminen. Ei jeesus pliis en halua mitään ongelmia nyt. Löysin hyvät pillerit, Yaz-merkkiset, mutta hinta on päätähuimaava, jotin vaihdoin johonkin toiseen sen vuoksi, että saan ne 20 ikävuoteen asti ilmaiseksi. Ja jos nyt tulee jotain ongelmia, vielä kun joululomakin alkaa, en kestä. Sitten luulen, että vaihdan suosiolla takaisin vanhoihin. Painonnousu vielä tästä puuttuis, huoh.

Vieressä kuvaa Marklundin rikoskirjasta, suosittelen.
Kuva http://www.bookplus.fi/kirjat/marklund,_liza/uutispommi-8028445

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)