Sivut

5. joulukuuta 2011

Monday, 5


Ja taas maanantaita mennään. Lähdin aamulla kouluun hemmetin väsyneenä, olisin niin mielelläni jäänyt lämpimään sänkyyn. Ja sitä paitsi, turhaan mä sinne meninkin, aamutunti kesti 45 minuuttia, sen jälkeen oli lipunnosto itsenäisyyspäivän kunniaksi ja sitten jotain konserttia sun muuta, mutta tulin sitte takasin kotiin. 

Jotenkin niin vetämätön olo, että tänään ei ole oikeen tullut tehtyä mitään. Ajo on kuudelta ja olis ollu vähän vaille seittemän step aerobic varattuna, mutta peruutin ja päätin että no, huomenna salille ja zumbaan sitten sen sijasta. Keskiviikkona toinen zumba, torstaina lenkille lähtö suunnittella, pitkästä aikaan, ehkä saan äitin lenkkikaveriksi, ja sitten sunnuntaina body pumppi.

Muutenkin vaikuttaa suht rennolta tämä viikko, huomenna kun on vapaapäivä ja koulua vain keskiviikkona ja torstaina, perjantaina Turkuun sen autokoulureissun puitteissa. Ei mulla kyllä mitään rahaa tuhlattavana ole, mutta mukava kun pääsee vaihtamaan maisemaa hetkeksi, ja vielä murmelin kanssa yhdessä! Kyllä elämään vaihtelua ja tapahtumia tarvitaan. Ainiin, ja perjantai illalla on sitten tonttujen yö, pääsee käppäilemään kaupungin kaduille tuon yhden ihanuuden kanssa ja katselemaan jos tuttuja näkyis.

Haha, muoksmuoks, kuntosumpulta tuli ilmoitus että pumppi peruuttu, ehkä mä keksin jotain muuta? Lenkille, salille? 

Meinasin kirjoittaa ihan lyhyesti, mutta kas kummaa kun tekstiä vaan tulee ja tulee.
Joulusuunnitelmista mulla oli myös asiaa, mutta äh, pitää lähteä pian kauppaan! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)