Sivut

18. joulukuuta 2011

Stress is just in your head

Eilen, taas, herkuttelua... Paino humpashti ylös, taas. Ei siitä sen enempää, harmitttaa vähän. Miksi ruoan pitää olla niin hyvää?

Perjantaian extemporepippalot, nyt pitää kyllä pitää pieni tauko. Joulukin tulee, ni kuuluu rauhottua:)
Eilen äiti ja pikkuveli kävi vierailulla, ja myöhemmin lainattiin kullan kanssa kolme leffaa, käytiin nopeasti kiertämässä joulumarkkinoilla, sitten vierailtiin ensimmäistä kertaa isoisomummoni luona ja tämän jälkeen käperryttiin sohvannurkkaan. Tänään italialainen keittiö, namnamnam. Toivottavasti muistan ottaa kuvaaa;)

Pitäis kans jaksaa mennä salille huhkimaan ja vielä pumppiin, mutta innostusta ei josain syystä oo mihinkään. Oon päättänyt syyttää uusia pillereitä. Jotka lopetan jos tää jatkuu tälläsenä.
Sama ruotsin pikkuaineet, kolme kappaletta huomiseksi. Olen vaan lykännyt ja lykännyt niiden tekemistä.

Äh, en tiedä mitä sanois, nyt ei tunnu oikeen kiinnostavan mikään, vähän huono mieli. Ens viikolla on sitä paitsi paaljon tekemistä. Koulu, ajo, lenkki, koulu, pimeänajo, koulu, hallituksen kokous, zumba, ja sitten onneksi alkaa vapaa, mutta torstaina olen päättänyt käydä myös lenkillä, kirppiksellä ja jyskissä ja perjantaina heti aamulla pumpissa. Sitten se lomailu alkaa. Tietty joululomalla pitää liikuntaa harrastaa.

Muuta mukavaa joululomalla on ainakin se, että lähdetään mummun luo pariks päiväks ja mennään kans sitte Poriin kauppoja kiertämään ja myllyyn myös. Kulta saa ens viikolla ajokortin ni helppo toteuttaa kun saadaan meidän porukoilta autoa lainaan:)


Ps. Miks mä koko ajan ressaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)