Sivut

10. elokuuta 2012

7,6,5,4,3,2,1 GO!!

Joo, mun dieetti oli tooosi hyvä dieetti, heh. No joo, ei se menny oikeen putkeeen.
Elin eilenkin melkeen pelkällä jäätelöllä ja energiajuomalla.. Ups!
Mut paino on lähtenyt aivan sairaan hyvin, oon niin tyytyväinen näihin kahteen kuukauteen, vaikka onkin ollu muutama ahmimiskohtaus, mä oon kuitenkin laihtunut jo 7 kiloa, ja enää 3 kiloa jäljellä. Tiedän, vaikein ei ole ohi, sillä seuraavaksi tulee liikunta ja kiinteytys ja se ylläpitovaihe, jossa viimeksi mokasin.
Kuitenkin, odotan tulevaa innolla.

Ja samoin odotan tämän viimeisen Italiaviikon kulumista.
Päivät menee hieman pilvessä, vaikka periaatteessa pitäis ajatella, että pitää ottaa kaikki ilo irti nyt.
Ei, ei jaksa enää, kaksi kuukautta ja kaksi viikkoa on jo takana, tää viimeinen viikko on luotu odottamista varten. Järjestelyä, pakkaamista, intoilua varten.
Huominen onkin viimeinen lauantai täällä, rantapäivä ja varmaan sit ihan rennosti iltapäivä ja ilta Kevinin kanssa. Sunnuntaina mulla on aamupäivä siivoukselle pyhitettynä, päivällä käyn varmaan kaupassa ja ilta taas Kevinin kanssa puuhaillessa. Maanantaille ei ole suunnitelmia, luultavasti menen ottamaan Italian auringosta viimeisiä irti. Tiistaina aamu Kevinin kanssa, ilta vapaa, voi olla, että menen joko tiistai-iltana tai torstai-iltana sinne Old Wild Westiin hamppariaterialle ja sen jälkeen Maky's Cakelta hakemaan cup cake-maistiaisen.
Pakkaaminen ja punnitseminen tapahtuu varmaan tiistai-torstai välisellä akselilla. Perjantaina pesen viimeiset pyykit, joten Suomessa voi sitten laittaa vaatteet vaatekaappiin pyykkikorin sijasta. Hoidan itseni kuntoon, kynnet yms. Aika jännää, palaillaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)