Sivut

8. maaliskuuta 2012

Ei se ruokaintoilu mihinkään katoa, vaikka omia kuvia en tänne saakkaan

Kuluupas se aika nopeasti... Tuntuu, ettei mitään olis tänäänkään ehtinyt tekemään, vaikka kyllä sitä kaikkea, ainakin pientä, on tullut puuhailtua. Tein äsken porkkanaperunamuusia ja lihapullia, ihan omasta päästäni reseptit tulivat, vaikka kuvat alhaalla ovatkin kotikokki.net-sivustolta. Pian on testauksen aika, toivottavasti maistuu hyvältä.

Lihapullat (15-20kpl)
0.5dl korppujauhoja
1 kananmuna
300 grammaa jauhelihaa
Paprikamaustetta, suolaa ja valkosipulisuolaa


Perunaporkkanamuusi (kahdelle)
2 isoa perunaa
2 isoa porkkanaa
1dl maitoa tai kermaa
suolaa, valkosipulisuolaa


Helppoa ja nopeaa, ei täällä opiskelijana millään isolla budjetilla ole
varaa elää, mutta mitäpä siitä, kun hyvältä maistuu halpa ja yksinkertainenkin
kotiruoka, bon appetit!

Lihapullat  Porkkana-Perunamuusi porkkana-perunamuusi
Kuvat: http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/53503/Porkkana-Perunamuusi/
ja http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/65923/Lihapullat/


Pian siis ruokaa, kun olen saanut tämän jumalaisen kaakaon loppuun, sitten kahville hyvän ystäväni kanssa ja
iskää auttamaan tietokonehommeleissa.

Sellaisille lukijoille, jotka ovat lukiossa tai menossa lukioon, suosittelen Oppilaskunnan hallituksen hommaa. Itse olen nauttinut kokouksista ja kaikesta, mitä olen tässä parin kuukauden aikana saanut järjestää. Tälläinen toiminta kehittää, opettaa ja antaa myös hyvät valmiudet eri aloille. Varmasti työnantajat katsovat hyvällä, kun on ollut hallituksen toiminnassa mukana.

Ps. Mulla alkoi tänään (virallisesti) reilun kuuden viikon alkoholipaussi. Vasta kun lähden Ranskaan 23.4, lakko loppuu. Toivottavasti vaikuttaa positiivisesti niin minuun, kuin puntarinkin lukemaan. Tai no, puntari on kyllä rikki ja pitää hankkia uusi, mutta ehkä se on hetken aikaa parempi näin, että ehtii turvotukset ja paino laskea sen kuukauden mittaisen mättämisen jälkeen. Ei muuten ollut mukava lukema, kun viime viikolla kaiken sen herkuttelun jälkeen nousin puntarille, 5 kiloa plussaa... Eihän se kaikki tietenkään rasvaa voi olla, turvotuksiakin on mukana, mutta silti. Shock! Toivon mukaan kolmen kuukauden kuluttua olisi paino 72kg. Se olisi oikeastaan realistinen tavoite, jos pysyn kunnollisessa ruokavaliossa koko sen ajan. Huhtikuussa siintää tietysti se Ranskan matka, enkä usko, että siellä lasken kaloreitani, mutta täytyy sitä sen verran katsoa, mitä suuhuni laitan, ettei mene taas ihan lekkeriksi....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)