Sivut

9. maaliskuuta 2012

Fridaynight, without alcohol

Mmua väsyttää, mua väsyttää... Olishan se hieno mennä nukkumaan, mutta kun lupauduin kuskiksi vielä kahden aikaan. Ja jos nyt menee nukkumaan ja pitäis herätä parin tunnin päästä, ei onnistu, sellaiseen koitokseen en ole valmis.

Huomenna on mukava päivä, mennään iskälle S:n kanssa, siellä on mun yksipikkuveljeni ja pikkupikkusiskoni. Tehdään ulkona puuhommia (hyvä, että meikäläinenkin saa vähän liikuntaa) ja kokkaillaan tortilloja, mmm.
Nyt kun olen ns. löytänyt isäni uudestaan, olen huomannut, että tykkään todella paljon viettää isin kanssa aikaa.

Liityimpäs muuten pari päivää sitten "pieneen" punnerrushaasteeseen... Kiloklubin sivuilla oli perustettu 100 punnerrusta 6 viikossa -ryhmä, ja minäpä uteliaana klikkasin ja aloin lukea. Nyt, teen 6 viikon ohjelmaa, ja tavoitteeni on 100 punnerrusta kuuden viikon kuluttua. Ei saisi olla negatiivinen ja lietsoa epäonnistumisen mahdollisuutta, mutta, miesten punnerruksia menee 5 tällä hetkellä, miten puolentoista kuukauden päästä voisin saada 100? Silkkaa mahdottomuutta, no, mutta yritän silti kovasti, toivottavasti pääsen haasteen loppuun saakka. Ja varmana vaikkea 100 punnerrusta menisikään 6 viikon kuluttua, varmasti menee enemmän kuin 5!
Tästä pääsee haasteen sivuille:
http://www.100punnerrusta.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)