Sivut

27. lokakuuta 2011

Criminal

Mmmh, tämä kone raastaa hermojani. En saa siirrettyä kännykästä kuvia koneelle, en sitten millään...
Olis muuten monia monia kuvia, ruoista ja vaatteista. Kirppikseltä siis lähiaikoina olen ostanut Puman hupparin, farkut, siniset housut, mustan paidan ja ihanan ruskean villashaalin.

Tänään kävin tekemässä kaverini luona yhden tutorkurssiin liittyvän koulujutun, jonka jälkeen kävin autokoulussa istumassa yhden teoriatunnin. Huomenna menen myös autokouluun kun järjestetään jostain syystä jokin extratunti, näinollen enää 3 teoriatuntia jäljellä!

Hmm, mainitsinko, että lopetin työt? Tänään soitin yhdestä työpaikasta, promootiotyötä ja hyvä palkka sekä joustavat työajat. Tämän blogikirjoituksen jälkeen alan väsäämään vapaamuotoista työhakemusta, ja toivon, että saisin töitä. Tarvitsevat ilmeisesti aika pikapikaa työntekijöitä eri kaupunkeihin ja meidän kaupungissa vielä vapaata, peukut pystyyn!
Kuva: http://kotiliesi.fi/ruoka/arkiruoka/
kasvissosekeitto-lammittaa

Helppo kasvissose (yhdelle)
300g kukkakaali-parsakaali-porkkanasekoitusta
2dl 4% kermaa
ripaus suolaa ja mausteita maun mukaan


Keitä vihannekset pehmeiksi, lisää kerma ja
soseuta sauvasekoittimella.
Täyttävää, kevyttä, hyvää. 
186kcal




Syysloma vilisee silmissä ja pian onkin jo ohi. Eipä tässä mitään
suunnitelmia edes ole viikonlopulle, huomenna aamulla pumppi ja sunnuntaina salille, huomenna ja lauantaina voisi murun kanssa keksiä jotain mukavaa ja ehkä jonkun kaverinkin nähdä:)

Meillä on nyt täällä mun kotoa haettu telkkari ja dvd-soitin, on ollut kovassa käytössä kun pari päivää olen Frendejä tuijotellut!

Matkakuume alkaa olla kova ja useasti käynkin selailemassa äkkilähtöjä Finnmatkojen sivuilta, tule jo joululoma!


Ai niin, piti vielä mainita, että karppaus sujuu mukavasti, hh noin 80 tietämillä. Huomenna käyn katselemassa puntarin lukemat ja loppu vuodeksi tavoite se tasan 70. Vaatekoko 38 myös tavoitteena, joten kehon muokkausta mahdollisimman mieleiseksi. Vaikkakin olen jo aikast tyytyväinen itseeni!
Sain päälleni muuten eilen koon "29 farkut, eipä muuten ikinä ole ollut sen kokoisia housuja jalassa. Ja vaikka joustavat olivatkin, on se huima parannus koosta "33!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)