Sivut

3. lokakuuta 2011

Nomnom

Pikapostausta.
Koko päivä meni melkeimpä siinä, kun kullan porukat tulivat juhlistamaan S:n 18-vuotissyntymäpäiviä. Voi sitä kuohuviiniä ja syötävän ihanuutta. Minullekin pizza, daimkakku ja mustikkapiirakka maistui, viinin kera. Pieni morkkis. Iltapalaa aion kyllä vielä syödä ja tässä kova pohdinta menossa, että herkkujako? Kun nyt kerran jo sorruin... Tein itse myös synttäreiden kunniaksi kaurakeksejä, nam(:
Äsken minimini iltakävelyllä ollessani pohdiskelin, että miten monia juhlia ja herkkupäiviä parin viikon sisällä onkaan! Perjantai ja ensi viikon torstai JA perjantai. Siinä sitten hetken järkeiltyäni kuitenkin tajusin päiviä olevan vain kolme ja paljon edessä... Nyt varmaankin jakso sinkkuelämää, iltapalaa ja nukkumaan. Ihanaa, huomenna vasta kymmeneksi. Miinusta on kyllä se, että pääsen neljältä ja suorastaan kiiidän töihin, huoh. Kenties liikuntatunti keskellä päivää on yksi piristävä tekijä?

Ps. Alotin kirjan Huumeasema Zoo lukemista, ja alku on ainakin ollut mielenkiintoinen.


Hyvin maistuivat!
Kaurakeksit
4dl kaurahiuteleita
100g voita
2tl leivinjauhetta 
2rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2dl sokeria
loraus siirappia

Sulata sokeri ja voi kattilassa, lisää muiden aineiden joukkoon. Sekoita nopeasti ja jaottele pellille kahden lusikan avulla.Taikinasta tuli melko löysää, itse ripautin hieman lisää kaurahiutaleita ja vehnäjauhoja. Voila!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)