Sivut

26. lokakuuta 2011

Ostospuuhia, selostusta aamusta ja päivän puuhista


Jostain syystä kone lagailee, kun yritän siirtää kuvaa, jossa näkyis edes se uusi huppari. Tänään menen penkomaan vielä kirpparille, jos jotain mukavaa tarttuis käteen;) Taustalla on mys Nellyn ja elloksen sivut auki, mahdollisten alelöytöjen varalta:) Mulla oli kello herättämässä kasin jälkeen, muuta en vaa yksinkertaisesti jaksanut nousta, eilen olin niiin väsynyt ja nyt ajattelin ottaa sen takaisin vajaan parin tunnin extraunilla. Toivottavasti ei ole väsyttävä vaikutus, sillä tänään pitää käydä kaupassa, kirjastossa, kirppiksellä, autokoulussa ja salilla ja vielä kokeilla parsakaali-kukkakaali-porkkanasosetta!

Mmmh, Nellyn sivut vei mukanaan, iihania juhlamekkoja!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/estradeur-1043/drape-dress-jersey-200719-23/

Tässä tilaukseni. Jouduin ottamaan postiennakolla, joten hinta yhteensä 63 ja risat. Eihän se paha ole, mutta kun ei mulla mitään ylimäärästä rahaa ole. Ensimmäinen on ylivoimaisesti suosikkini. Toivottavasti edes yksi olisi sopiva!

Äsken soittelin äitillekin, että miten maksan jne, kun ei ole nettipankkitunnuksia, ja riitahan siitä taas tuli...
Huoh:(

Tänään sitten kuvia kirppislöydöksistä ja ruokareseptejä kuvien kera, jos tämä kone sen sallii, ja S, kun pelailevat tod.näk. kaverinsa kanssa suurimman osan päivästä.
Nyt taidan hakea aamupalaa, nälkähän tässä tulee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)