Sivut

1. lokakuuta 2011

Saturday morning and feels better already

Paino tänä aamuna 74,5kg eli noussut 900 grammaa. Vaikka en mä nyt niin paljoa edes ole syönyt! No kai se on suurin osa ihan vain turvotusta. Huomenna uudestaan ja jos vielä on plussalla, niin siirrän virallisen punnituspäivän perjantaihin, lauantaihin tai sunnuntaihin ja sitten vasta "huolestun" jos ei ole lähtenyt laskemaan:) Vähän ongelmia punnituspäivän päättämisessä, sillä liikuntaa mulla on tiedossa tiistaina, keskiviikkona kaksi kertaa, torstaina ja perjantaina. Lihaksien kipeyden mukaan siis mennään. Aina liikkumisen jäljiltä kun lihakset ovat jumissa, tiedän että painoni on koholla. Ehkä siis jopa ensi viikon sunnuntaihin siirtyy odottaminen, että saan uuden virallisen painon.


Kuva
http://www.yliopistonapteekki.fi
Unet sujuivat ihan mukavasti, en herännyt kertaakaan yöllä. Outoa oli, että nukuin koko yön täysin samassa asennossa. Todisteena kännykkä rinnan päällä, mihin se illalla unohtui. Unta hiukan yli kahdeksan tuntia, tänään pitäisi siis riittää energiaa vaikka mihin:) Hörppisin aamupalaksi vielä yhden finrexinin, ja "virallinen" aamupala on hetken kuluttua ruisleipä kananmunalla, sinapilla ja kurkulla sekä banaania mehukeitolla ja ruokalusikallinen vehnäleseitä.

Kuva:
http://www.antikvariaatti.net/


Tänään siis suunnitelmissa
-suursiivous (hehee, höösään paljon niin tule siistiä, saan kuvat ja vielä lisäksi kaloreita kuluu)
-kaupassa käynti
-kirppiksellä ajattelin käydä kierroksella
-The Mentalist s04e02!
-kävelylenkki illalla, jos on inspis
-ehkä myös selailen äidinkielen kurssiin liittyvää kirjaa, että onko se lukemisen ja kirjallisuusesseen arvoista luettavaa. Kuitenkin maanantaina haettavissa kaksi kirjaa, jotka kiinnostavat enemmän. Jos hyvin käy, ehdin kahlaamaan kirjan lämpi ennen huomista iltaa. 


Toiset kaksi kirjaa ovat Amerikan psyko, josta en tiedä tulenko selviämään., sillä se on kuulemma todella sairas kirja. Saattaa olla ahdistavaa lukea, joten tällöin valitsen kirjan Huumeasema Zoo tai tuon, joka minulla jo lainattuna on.

Ps. Hyvää lokakuuta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)