Sivut

15. lokakuuta 2011

Kuulumisia ja viikonlopun ohjelmaa

Eiliseltä laivareissulta palauduttu, aamulla tunnin töillä ja äsken pienillä nokosilla. Nyt pitäisikin alkaa valmistautumaan saunailtaan Ensin kaupassa käynti ja jotakin ruokaa naamaan ja sitten meikit ja vaatteet. Tajusin kuitenkin, että koska se on saunailta, meidän joukkueen naisten kesken, ei tarvitse mitään ihmeempiä vaatteita päälle vetää tai meikkitaiteiluun keskittyä. Ulkona sitä paitsi ainakin alkuilta istutaan, niin tavoitteena mahdollisimman lämmintä päälle.

Vähän harmittelen tätä blogitilannetta, kun omassa koneessa edelleen kirjaimet ä ja ö puuttuu ja välimerkit íhan sekaisin, niin ei oikein tee mieli blogia kirjoitella. Kuvaa ei ole laivaostoksista, mutta alkoholipitoisia juomia tuli jonkun verran hamstrattua tulevaisuutta varten ja hieman mässyä. Mulla alkaa taas täysin terveellinen elämä maanantaina, sillä lähiviikot menneet aivan päin honkia. Huominen menee todennäköisesti krapulassa, joidenkin herkkujen pitäessä seuraa, kulta mukaan lukien.

Mitenkähän tästä illasta selviän. Pää vähän kipeä ja väsyttää. Pakko lähteä nyt ulos, jospa raitis ilma piristäis! Täällä suunnalla ainakin mahtava syysilma!



Kuva http://www.cartinafinland.fi/fi/picture/53992/syksy%E4+-+ruskaa+-+Holma-Saarij%E4rvi+-+Nuuksio.html



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)