Sivut

20. lokakuuta 2011

Päivän asua, ruokaa, hehkutusta

Today's outfit. Uudet kengät näkyy myös vähän kuvassa. Muuten hyvät, mutta kun ei ole tottunut kävelemään koroilla, niin jopas jalat ja varpaat alkoivat särkeä. 

Mulla oli ajo tänään ja pääsin jo ihan tiellekin ajelemaan, oli helppoa ja tosi mukavaa!
Huomenna koulun jälkeen töihin ja ihanaa, syyyysloman viettoon!

Nyt enemmän siitä Ranska-jutusta. Elikkä siis, kaupunki on ilmeisesti yhden Ranskalaisen kaupungin, Lyonin kanssa ystävyyskaupunkeja, ja järjestämme vaihdon heidän kanssaan. Meiltä lähtee parikymmentä oppilasta ranskalaisiin perheisiin viikoksi toukokuussa ja heiltä tulee tänne helmikuun lopulla viikoksi oppilaita meille. Yksi oppilas myös meille majailemaan, ja tämän ajan asun taas sitten kotona. En tiedä, mitä siellä teemme, että käymmekö koulussa kunnolla vai vain vierailulla, kuitenkin jotain ohjelmaa ilmeisesti järjestetään näiden meidän ryhmien toimesta. Ulkomailleee! No joo, se on vasta toukokuussa, sitä ennen todennäköisesti etelänmatkakin edessä, oi kun rakastan matkustelua.
Hienoa kyllä käydä ranskassa ja vielä saada yksi oppilas meille viikoksi, hiukan erilaisuutta ja näkee kulttuuria ja tapoja ja pääsee puhumaan toivon mukaan ainakin englantia, vaikka ranskalaiset eivät sitä kyllä niin mielellään puhukaan.



Jauhelihakiusaus (4 annosta)
                                         500g perunasipulisuikaleita
                                        350g jauhelihaa (7%-10%)
                                       1pss vihannessekoitus/keittovihannespussi
                                       1 prk kermaa (kevyt ja paksu 4%)
                                      ripaus suolaa, valkopippuri- 
                                      ja jauhelihamaustetta
                                          Yhdessä annoksessa n. 250kcal


Nyt odottelen, jos uusin Mentalistin jakso tulisi illan aikana nettiin, niin voisi kullan kanssa katsella yyhdessä.
Taidan syödä jotain hyvää iltapalaksi, mm.. On muuten ruokavalio pysynyt hyvin kasassa tämän viikon, vaikka pelkäsin että tulisi kamalat makeanhimot kun ei saakaan enää herkkuja. Viikonloppuna nousen puntarille, katsotaan mikä on tämän hetkinen tilanne. Tavoitteena päästä sinne tasan 70 kilon paikkeille vuoden loppuun mennessä. Jos ei aivan sinne, niin kuitenkin muutama kilo pois ja sitten täytyy opetella pitämään kunnolliset, hyvät syömistavat, ettei karkaa mopo käsistä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)