Sivut

22. lokakuuta 2011

Good (sleepy) saturday morning

Pimeää, pimeää ja p i m e ä ä... Heräsin vähän vaille kahdeksan kellon herätykseen, kulta lähti hautajaisiin, tuntui kuin kello olis ollut viisi. Vieläkin on niin synkkää, että laitoin valot päälle. Minä, joka en pidä valoista vaan ulkoa tulevasta luonnonvalosta. Iltaisin se ei haittaa, mutta jotenkin synkeää kun aamulla herätessä on ihan pilkkopimeää, ei edes tunnu aamulta!

Tässä asua eiliseltä, mahtaakohan olla aivan liian tumma kuva?
No ainakin kun klikkaa, pitäisi nähdä paremmin.

Eilen olinkin töissä vain tunnin, jonka jälkeen käväisin kaupassa. Päätettiin sitten illalla extemporee tehdä murun kanssa tacoja, joten lähdimme kauppaan, laitoimme kaiken valmiiksi ja katselimme syödessämme Mentalistin uuden jakson. Ihanaa, täytyy sanoa, laatuaikaa. Illalla meni todella myöhäiseksi, koska juttelimme  S:n kanssa yli tunnin ennen kun aloimme nukkumaan, avartavaa, täytyy sanoa. Harvemmin tällaisia juttuhetkiä tulee, kun aika usein nukkumaan mennessä on jo niin väsynyt, että ei mene montaa minuuttia kun on taju kankaalla jo. Pelkäänkin, etten tänään jaksa kunnolla iltaan asti, yhden kaverin kanssa pitäisi joskus puolen päivän aikaan käydä kahvilla ja illalla mennä kullan kanssa ravintolaan syömään ja elokuviin, lisää laatuaikaa, I like!

Tacoja täytellessämme mietittiin, että olisikohan pitänyt laittaa joku kastike ja jauhelihaa pelkästään, koska aika tunkeminen noissa aineksissa oli, tai sitten olemme vähän rohmuja molemmat:)
Itse söin kanan, salaattejen, juustoraasteen ja salaatinkastikkeen kanssa. Muru käytti jauhelihaa ja bulgarian jogurttia salaateilla ja juustolla. Eikä niitä kaloreitakaan huimasti tullut, vaikka kaksi täytettyä tacoa söin ja yhden tacon ilman sitä tacoa. Vajaa 600 kaloria, ja kanaakin upposti yli 300grammaa nassuun!

Mummun kanssa puhelin ja pyysi, että menisin hänen luokseen lomalla. No, ajattelin sitten lupautua kun sanoi, että voi bussitkin maksaa, ja ei mulla mitään ihmeellisiä suunnitelmia ole. Tässä alustavasti ensi viikko:

Maanantai: Työt 11-13, mummulaan
Tiistai: Mummulasta ja salille
Keskiviikko: Autokouluun, salille
Torstai: Työt 14.30-16.30, jonka jälkeen autokoulu heti perään
Perjantai, lauantai ja sunnuntai vielä auki. Kaksi urheilukertaa
kuitenkin yritän mahduttaa sinnekin.
Ja tietenkin aikaa kullan kanssa, hyviä päiviä esim ke päivä,
to ilta ja viikonloppuna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)