Sivut

23. lokakuuta 2011

Höpinää kavereista, rasvoista ja sun muusta.

Hiphei!
Eilen oli ihana päivä (lukuunottamatta sitä kun uuni präkäsi ja sain raivokohtauksen) kahvejen (lue: teen) jälkeen käppäilin kotiin tekemään ruokaa, lihamureketta ja kukka- ja parsakaalia sekä porkkanoita kermalla. Kahdeksan jälkeen lähdimme syömään, oli toodella romanttinen ilma kävellä ja Rossossakin tunnelmaa. Tilasin paahtopaistisalaatin, joka maistui kyllä oikein hyvin. Kulta otti jonku ihanan grillipihvin ranskalaisilla, ja kyllä mä ennemmin sellasta olisin vetänyt, mutkun ne kalorit ja hiilarit.
Käytiin katsomassa leffassa Tartunta, joka oli muuten todella hyvä elokuva. Pientä hysteerisyyttä tietenkin aihe aiheuttaa, mutta, kyllä pidin siitä, ja suosittelen!

Mulla kuivuu iho kovaa vauhtia ja kutittaa niin hemmetisti. Voi olla että osasyy on siinä, kun ei ole pesuaine herkkäihoisille suunnattua. Mutta tuttua tää homma on aina talven tullessa. Pelkään kaiken lisäksi, että psoriasisnäppyjä tulee lisää. Ja kyllä, sellainenkin minulla on. Toivon myös sitä, että kun nyt lisään rasvoja, ihokin pitäisi siitä.
Kuva: http://blogiinas.blogspot.com
/2011/05/vartalovoidevertailu.html
Kuva: http://danniibeauty.blogspot.com
/2011/08/garnier-body-intensive-7-days-honey.html
Tuollaista niveaa mulla on tällä hetkellä käytössä.
Aikaisemmin oli oikealla kuvassa oleva Garnierin Body Lotion -rasva, joka sopi todella hyvin iholleni ja huomasinkin eron melkein heti. Tämä on aika kallista, tai ainakin mieleeni on jäänyt sellainen kuva, koska entisessä lähikaupassa sai isoja pulloja 4 eurolla, ja nykyisessä maksaa 6. Ehkä se oli vaan jokin tarjoushinta, koska pikkupullot maksavat tällä hetkellä kaikissa kaupoissa missä olen käynyt tsekkaamassa, niin 4 euroa. Nivean ostin sen takia, koska se on laadukas merkki, en ikinä voisi ostaa mitään Pirkkaa tähän kuivan ihoni hoitoon, ja sattumalta City Marketissa oli menoillaan
40v-synttärit, ja rasva oli pari euroa halvemmalla, 4 euroa,
ja iso pullo kaiken lisäksi:)

Täksi päiväksi ei ole ihmeellisiä suunnitelmia, body pumpissa pitäisi illalla käydä, ei muuta. Ehkä äiti tai mukavassa tapauksessa koko perhe tulee käymään ja tuomaan kotoa telkkarini ja dvd-soittimeni, sekä Frendit-tuotantokauteni! Niitä voin sitten katsella, jos S esimerkiksi pelailee ja ei ole muuta tekemistä.

Mietittiin vähän kullan kanssa, että olisi hienoa pitää uudet pippalot jossain lähiaikoina, istua kavereiden kanssa iltaa. Itsekin olen hölmö ja välillä jää yhteydenpidot niin vähäiselle, vaikka olisi todella mukavaa
täälläkin istuskella, esim. kokkailla jotain ja katsella leffoja. Pitää muistaa soitella ystäville.

2 kommenttia:

  1. Muistathan tekjänoikeuslain?
    Et saa kopioida kuvia muilta ilman lupaa, vaikka kuinka linkittäisit alle osoitteen.

    VastaaPoista
  2. Hui, olen aina luullut, että niin saa tehdä, koska monet muutkin tekevät!

    VastaaPoista

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)