Sivut

17. lokakuuta 2011

Wnb karppaaja again

-Ensimmäistä kertaa salilla kuntoilemassa kunnolla! Check

28 minuuttia kuntopyöräilyä (n. 12km), noin 200 kcal kulutusta
22 minuuttia juoksua (vajaa 3km), noin 200 kcal kulutusta

Olempas ylpeä itsestäni, kun painoin hommia lepäämättä ja koin vielä salitreenin mieluisaksi.
Aika, matka ja kalorinkulutus motivoivat siinä silmien edessä, ja pyöräillessä lehdet auttavat jaksamaan;) Kulutus mahdollisesti suurempi, koska laitteissa ei painoa kysytty, niin varmaan on ohjelmoitu laskemaan hieman pienemmä kokoisen naisen keskimääräisen kulutuksen.

Kuva: http://kissu9.blogit.fi/2009/09/
Tänään töissäkin meni loistavasti ja myinkin 3 lehteä, bravo! Ja siinä työkaverin kanssa tuli karppauksesta juteltua ja taas kerran innostuin. Muutos vain olisi nii radikaali ja kun olen tottunut syömään 1700-1800 kaloria, tarkkaan laskettuna kaikki mitä suuhuni laitan, ja mahdollisimman paljon ruokaa! Tuntuisi kummalliselta laskea kalorit ja lisätä paljon rasvaa sekä poistaa tietyt ruoka-aineet kokonaan käytöstä. Annoskokokin pienenisi ja siitä minulla on paniikki. VAIKKA tiedänkin, että rasva ja proteiini täyttävät ja pitävät nälän tunteen pois kauemmin. Kaiken lisäksi kouluruoasta sekä rahasta saattaisi tulla ongelmia. Kuitenkin tämän keskustelun innoittamana kaupasta hain Turkkilaista jogurttia, kuitenkin vähärasvaisempaa koska en uskaltanut luopua rajusti ruoan määrästä.. "rasvatonta jogurttia saan syödä 2dl ja siitä saan vain 80kcal, jos taas syön 1dl Turkkilaista, saan 130kcal, hui."

Huomenna menemme kullan kanssa katomaan meille kotiin leffaa ja jossain välissä myös äidinkielen ja espanjan lukua.
Tämä viikko täynnä koulujuttuja... Työpäivän siirsin perjantaille, koska olisin keskiviikkona joutunut menemään suoraan
koulusta töihin ja töistä vahtimaan pikkuveljeäni ja tekemään vielä
ruotsin aineen. Joten parempi näin, sillä perjantaina ei ollut vielä suunnitelmissa
mitään, joten voin hyvin mennä pariksi tunniksi töihin.

Tämän viikon liikuntapuoli näyttää myöskin erinomaiselta, 5 kertaa ja ainakin 3 ellei 4, ovat kunnon hikiliikuntaa!

Olisin halunnut varata minulle ja S:lle matkan Viroon ensi viikolla, 3 päivää, 2 yötä, yhteensä 216 euroa, johon kuuluu bussimatkat, laivamatkat ja hotelli. Mutta kulta sanoi että ei ole rahaa, kun pitäis joulun lomamatkaan säästää. Huoh, kai se sitten niin on. Pelkään vain, että ei saada jouluna hyvää äkkilähtöä ja emme pääsekään ulkomaille:(

Mutta turha huolia nyt siitä, turhaa stressiä kerään itselleni. Stressaan jopa syyslomasta, koska en tiedä mikä päivä menen töihin, milloin saan olla kullan kanssa vai joutuuko se pellolle taas (ARGH) ja menenkö autokouluun keskiviikkona ja torstaina ja miten liikun ja milloin näen kavereitani ja ähhh!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)