Sivut

29. lokakuuta 2011

Happiness

 Ihanaa, mä tein sen!! On tuntunut niin orvolta kirjoittaa blogia, kun ei ole saanut kuvia laitettua. Nyt sitten otin kaiken ilon irti ja lisäilin oikean olan takaa! Mikäs tässä valkoista vaniljteetä hörppiessä olisikaan parempaa kuin kirjoittaa oikein pitkä blogikirjoitus kuvien kera.

Ilman näitä ette saa mua mihinkään yöksi

Tässä näkyy Puman huppari, tykästyin.
On jäänyt hupparien käyttö ja ostaminen vähemmälle,
joten tarpeeseen tuli.

 Uudet siniset housut (koko 40 ja valuu päältä, seuraava ostos:
vyö) ja farkut taivaalliset jalassa, pysyy ylhäällä hyvin vyön avulla, ei kiristä eikä purista.

















Ja täytyyhän tähän vielä vähän reseptejä lisäillä. Jos olet punajuuren ystävä ja välttelet jauhoja tai liikoja hiilihydraatteja, tässä helppo ohje kasvispihveille!

Kasvispihvit (4 annosta, 2 iisoa pihviä)
1 iso punajuuri (n.300g)
1 pieni sipuli
2 kananmunaa
300g kukkakaali-parsakaali-porkkanasekoitusta
1 prk kermaviiliä (6%)
0.5dl soijarouhetta


Kun olet lisännyt aineet yhteen, survo sauvasekoittimella
ja nostele pellille kekoja. 225 astetta, noin 25 minuuttia.
Yksi annos n. 125kcal.


Maistuu hyvältä esimerkiksi raejuuston kanssa.



Eilen tein aivan taivaallista kanakeittoa (vaikka itse sanonkin)!



Kanakeitto ilman perunaa (2 annosta)
450g pintamaustettua broileria
1 pss keittojuureksia
225g parsakaali-kukkakaali-porkkanasekoitusta
1dl kermaa (4% flora)
mausteeksi suolaa ja valkopippuria

Yksi annos n. 300kcal


Eilen oli kaikin puolin mukava päivä, heräsin aikaisin pumppiin, tein ruokaa, kävin autokoulussa ja lainattiin murun kanssa leffoja(kultani on ihanaajasööjahönttijaihana) ja tehtiin hänelle ruokaa yöaikaan, hassua. Halusin nähdä Black Swanin, sitä kun monet ovat kehuneet ja hyvä elokuva olikin, vaikka osaksi aika sairas, mutta sehän taisi tarkoitus ollakin. Toinen oli Priest, jota en hirveästi katsonut, makoilin kyllä olohuoneessa kun pojat katsoivat sitä, mutta puuhailin kännykällä omiani. Täksi päiväksi jäi katsottavaksi romanttinen komedia JustWright. Eilen iski pieni paniikki päälle kun tajusin, että tiistaiksi pitää olla elokuva-arvostelu englanniksi tehtynä. Olin täysin unohtanut sen!!! Joten tänään väsään myös jossain välissä sen ja ajatteli tehdä sen tänään katsottavasta elokuvasta, koska voin ottaa kysymykset eteeni ja samalla katsella kriittisemmin elokuvaa kysymysten pohjalta.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Black_Swan_(elokuva)
http://priest-movie-trailer.blogspot.com/
http://www.entertainmentwallpaper.com/download/10021426/
Myös The Mentalistin, uusi jakso tuli eilen Projectfreetv:n sivuille, joten todennäköisesti sitäkin kullan kanssa katsellaan tänään yhdessä! (Suosittelen tuota sivustoa, jos osaat englantia, lähes kaikki sarjat ja vissiin leffoja pääsee sieltä katselemaan, ilman tekstejä kylläkin)

Tuli muuten paikat kipeäksi eilisestä pumpista, tänään on lepopäivä ja huomenna menen salille kuntopyöräilemään vajaaksi tunniksi.

Odottelen aivan malttamattomana, että mulle soitettaisiin yhden työhakemuksen takia. Olisi promootiotyötä 1-3kk ajan, mukava palkka ja mukavat työtunnit, ja ihanan lyhyt aika, että jaksaa pinnistää loppuun asti vaikka osoittautuisikin ei niin mieleiseksi duuniksi. Koulu kyllä ei sitten kiinnostais erityisesti, mutta yritän iloita sitä, että tiistaina, torstaina ja perjantaina saan nukkua pidempään ja jakso on jo yli puolessa välissä. Ensi jaksossa alkaa vanhat, rakastan tanssimista yli kaiken! Ja saan tanssia rakastamani ihmisen kanssa!
Odotan myös innolla maanantain ajoa ja ensi viikolla toivottavasti tulevia vaatepaketteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)