Sivut

12. lokakuuta 2011

Hej!

Pitkasta aikaa! Henkisesti menossa hieman raskas vaihe, viikonlopun juttujen takia. Pikkuhiljaa kuitenkin parempaan suuntaan. Kampille tulin lauantaina illalla, ja muuten ihanaa, mutta.. Tama kone. On ollut taas sellaista sattaamista ja niin kotoisat suomenkieliset kirjaimetkin puuttuvat yha. En tieda mita tehda.... Siksi ei juurikaan mieli tee blogia kirjoitella. Talla viikolla on ollut suht rauhaisa meininki, ei mitaan erikoista paa kolmantena jalkana -juoksemista. Sunnuntaina kokkailin unelmahampurilaiset minulle ja Slle, oli muuten taivaallista. Maanantaina olin pari tuntia toissa, ilta meni laksyjen parissa ja kirjaa lukiessa. Eilen, tiistaina, paasin koulust vasta kello 16, jonka jalkeen kavin hakemassa muutaman salilahjakortin, jotka ystavani oli lahjoittanut minulle. Talla salilla ilmeisesti joku uusia asiakkaita/prosessi kaynnissa, kun sellaisia jakaa. No, mika ettei. Perjantaina innostuin nykyisella kuntosalillani polkemaan kuntopyoraa, ja ajattelinkin ne siihen kayttaa. Normaalisti en salilla kay, ennemminkin ryhmaliikuntatunneilla, mutta ajattelin etta jostunnin reenin valilla kavisi tekemassa kuntopyoralla ja vaikka stepperilla, niinkaan kuntolaitteista en perusta. Ja eilen sitten taman jalkeen kipaisin kaupan kautta ja ilta menikin silmanrapayksessa ruokaa laittaessa, laksyja tekiessa ja hetken ehdin kirjaakin lukea. Taytyy hapeaksen myontaa, etta taalla ma kotona istun, vaikka koulussa pitais olla.
En vaan pystynyt kieltaytymaan lampimasta kainalosta ja suudelmista, pitkasta aikaa laheisyytta. Ja siita mina nautin siis taysin siemauksin.

Taytynee tilata korjaaja. Taalla olis yksi blondi avuntarpeessa kun ei saa muutettua nappaimistoa oikeanlaiseksi. Ihan sekaisin kaikki valimerkitkin. Huoh. 

Ja tata tekstia en saanut aamulla julkaistua, koska Mozilla haraa vastaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)