Sivut

16. lokakuuta 2011

Yksinkertaiset jauhelihapihvit hampurilaisia varten

Huhhuh, nyt kullankin kone temppuilee, eli ettepäs saa kuvaa herkullisista hampurilaisista.
Onkohan tää mun kosketus kun sekoittaa nää koneet? Enpä usko, että facebookista, kiloklubista tai bloggerista paljon mitään viruksia kalastellaan. Ja no, virustsekkikin on tehty ihan lähiaikoina, joten eipäs paljoa siitäkään viisastunut.

Yksinkertaiset jauhelihapihvit hampurilaisiin
1,5dl korppujauhoja
1dl vettä
2 kananmunaa
500g jauhelihaa (alle 10% rasvaa)
suolaa, jauhelihamaustetta, valkosipulijauhetta
(1 pieni sipuli)

Ostoslistalle myös: hampurilaissämpylät, kevyt majoneesi, cheddarjuusto ja jotakin vihreää lisäksi!

Hampurilaisista tehtiin kunnon kaksikerroksisia, eli kaksi pihviä ja cheddarjuustoa,
muutama lehti jäävuorisalaattia, kurkkua ja tomaattia sekä kevytmajoneesia tai sinappia.
Mmmmaukasta!

Lettujakin yritin taikoa illalla, mutta en tiedä mikä meni taikinassa vikaan kun jäi pannuun kiinni ja siinä sitten paloi myös pinna pariin otteeseen. Olihan ne sitten hyviä kun valmiiksi sai, mutta voi että sitä vaivaa...

Suosittelen lettuja siirapin ja vaahtoutuvan vaniljakastikkeen kanssa!




1 kommentti:

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)