Sivut

29. lokakuuta 2011

Huono omatunto

Söin suklaata. Yhteensä noin 150 grammaa. Kamalan huono omatunto, miksi? Tuntuu pahalta, koska sunnuntainakin herkuttelin. Ja juuri päätin kieltää herkut, tänään annoin luvan itselleni herkutella kaloreiden sisällä ja se onnistuikin, kunnes sokeri otti vallan ja nosti kalorit kahteen ja puoleen tuhanteen. Tulee kamala olo. Miksi en voinut tyytyä vähempään. Hmm, miksi näin pieni asia voi tuntua maailman lopulta. Haluan vain niin kovasti ihannepainooni, johon on vielä matkaa kuusi kiloa tällä hetkellä:( Haluan nyt heti kaiken, haluan olla kaunis, hyvännäköinen, hyväkroppainen. Haluan ylimääräiset kilot pois, ja nauttia ruoasta kuin normaali ihminen. Ja oppi kontrolloimaan itseäni. Mutta kai sitä välillä saa ottaa rennommin. Muttei liikaa. Onko tämä liikaa?
Sekoan. Taidan mennä nukkumaan. Huomenna on uusi päivä. Ei tällaisesta kuuluisi ottaa stressiä, kun ei painostani ole terveydellisiä haittoja, pitäisi olla ihan sama, karistanko niitä 2 tai 6 kuukautta, kamalalla rääkillä ilman mitään lipsumisia tai nautintoja, tai nautiskelulla ja ennen kaikkea sopivan ruokavalion löytämisellä ja terveellisen elämäntavan opiskelulla. Relax.

2 kommenttia:

  1. "ei terveydellisiä haittoja ole." ei nyt ihan näinkään. Kaikesta yli(ja ali)painosta on terveydellistä haittaa. Ei välttämättä näy, mutta ei keho pidä siitä. On kuitenkin parempi olla vain vähän ylipainoinen kuin kovasti.
    Ja kyllä herkuttelupäiviä saa olla. :P

    VastaaPoista
  2. En ole enää ylipainoinen;) Olen 176 senttiä pitkä ja paino tällä hetkellä on se 75-76 kiloa. Ja kyllähän sitä joskus suklaata saa syödä:)

    VastaaPoista

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)