Sivut

16. lokakuuta 2011

Number 2

Kello kahdentoista krapularuoka, kiireellä haettu Heseateria minulle ja kullalle. Heti tämän jälkeen S joutuikin lähtemään:( Nyt kun saatiin asiat sovittua, on osannut arvostaa taas enemmän toisen seuraa ja kaikkia maailman ihania asioita. Tämä päivä kyllä harmittaa kun olisi ollut ihana päätös viikonlopulle viettää sunnuntai yhdessä löhöillessä ja hyvän ruoan parissa. Täällä yksin katselin äsken Mentalistin uusimman jakson ja seuravaksi uppoudun läksyjen pariin. Sen jälkeen luvassa siivoamista ja GG:n uusin jakso. Toivon mukaan muru tulee kuuden aikoihin, niin voisin tehdä pihvit ja hampurilaiset valmiiksi siihen mennessä. Iltapalaksi loihdinkin lettuja kermavaahdolla ja vadelmilla.

Rento, hyvä biisi. 
Kylläpä kullankin kännykästä aina löytyy lisää hyvää musiikkia! 

Kai se sitten on palattava huomenna arkeen ja laittaa syömisetkin kuntoon. Tulee vaikea viikko, vieroittuminen sokereista ja herkuista. Ehkä sitten saan sen painon taas sinne 73-74kg parissa-kolmessa viikossa, jonka jälkeen viimeistään vuoden loppuun mennessä 70kg olisi tavoitteena. Tavoitteena vatsarasvat vielä pois, sisäreidet kiinteiksi ja jenkkakahvat pienemmiksi! Siis kropan muotouttamista. Eihän mun oikeastaan tarvitsisi enää laihduttaa, mutta ei tämä massu mihinkään katoa ilman parin kilon pudotusta ja rasvaprosentin pienenemistä. Joten tähtäys myös oikeanlaisen liikunnan lisääminen!

Ensi viikon arki (aikataulu, koulujutut +liikuntakerrat)
Ma   -15-17 töitä, 1h salilla, englannin testiin valmistautuminen
Ti     -kehon huolto ja venyttely 1h, argumentaatioanalyysikokeeseen valmistautuminen
Ke    - Lentopallo 1h, 15-17 töitä, ruotsin aineen kirjoittaminen
To    - Ajo 15-16, äidinkielen mielipidekirjoituksen tekeminen
Pe    - Uinti 1h

...Ei paha viikko muuten, mutta koulujuttuja jonkun verran ja vielä lisäksi läksyt. Kun tämän viikon jaksaa, alkaa syysloma. Olisiko ideoita mitä voisi tehdä? Jotenkin mieli olisi lähteä johonkin pariksi päiväksi, mutta kysymys kuuluukin, että mihin ja melko pienellä budjetilla. Autokoulua ja töitä varmaan parina päivänä lomalla, muuten parisuhdeaikaa, löhöilyä ja kuntoilua!

Illalla vielä varmaan kuvia ja reseptejä kokkailuista. Nyt, läksyjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)