Sivut

2. lokakuuta 2011

This girl is gonna eat

Ruokaisa salaatti
Ahne ja nälkäinen kun olin, tajusin kuvata
vasta lautasen oltua melkein tyhjä!
1 pieni ruukku salaattia
100g kurkkua
puolikas tomaatti
1 kananmuna
100g naudan jauhelihaa (7%)
0.25dl soijarouhetta
tilkka salaatinkastiketta
muutama krutonki tai suolapähkinöitä






Kuva: http://www.ikea.com/fi/
Tässä minun lounaani. Yritän vähän pienemmällä päivällä mennä, sillä illalla tulee herkuteltua
Daim-kakulla (NAM), ihanalla vaalealla leivällä päällisineen, viinirypäleillä ja vissy-appelsiinijuomalla.
Yllätyksenä kullalle siis vien hänet Piknik-tyylisille treffeille. Paikka on vielä vähän avoinna, mutta koska kahdeksalta on jo pimeää, ajattelin että mentäisiin keskustaan johonkin suojaisampaan paikkaan vaikka ihan minne askel vie. Kynttelilöitä, alusta, ruoat, romantiikka. Ihanaa. Toivon mukaan ei tuule liikaa niin kynttilät pysyy päällä. Siksi onkin ihanaa, että keskustassa on valmiiksi jo valoa tuovia katuvaloja, jotka itse miellän romanttisiksi illalla, outoa?

Blogigauksen jälkeen alan katselemaan sinkkuelämää ja taidan ottaa kuppoisen teetä seurakseni. Kulta lähti peltohommiin taas tänään... Ennen pumppia väsään itselleni kevyen kesäkurpitsasoseen, jossa porkkanaa ja perunaa. Resepti tähän taitaakin löytyä jo jostakin aikaisemmasta blogikirjoituksestani.

Yksi asia vaivaa hieman. En tiedä johtuuko tällainen olo siitä, että on nukkunut liian vähän tai levottomasti, mutta jotenkin huono olo. Tylsä olo. Mitenkä selittäisin... Haluaa tehdä jotain mutta sitten ei se tunnukaan oikealta ja sitten kun ei tee mitään niin sekään ei tunnu oikein kivalta. Tekemisenpuutetta tai sitten kiinnostuksenpuute. Äh...

Iltaa odotellessa. Ehkä pumppi auttaa mielen virkistymisessä ja loppusilauksen tekee murun seura ja loistavat suuhunpantavat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)