Sivut

8. kesäkuuta 2012

Moi!

Viikko takana, ja tuntuu et mä olisin ollu täällä paljon kauemmin. Ei siis paha sinällänsä, mut kulta ja kaverit ja perhe, äääh..
Mä kävin eilen vanhassa kaupungissa kiertelemässä, tuli kunnon kuntoilutunne 30 asteen helteessä vajaan 10 kilsan kävelylenkki, huhhuh :D
Mä löysin aurinkolasit itelleni hennesistä 6 eurolla ja bikinin yläosan, bandeaun muotoiset, sinisen eri sävyjä, 5 eurolla. Kelasin et alaosan vois hakee joku päivä, kun ei se oikeen sovi mun alaosan kanssa yhteen. Kun ei oo edes pahan hintaset:)
Ja mä tajusin just et hitto ku kamera on rikki ni vois edes laittaa kännykält kuvii, mut eeei, ei mul oo sitä johtoo, voi hemmetti sentää :(

4 kommenttia:

 1. siu kamera o menny rikki?! Eikä :( ois ollu nii kiva nähä kuvei sieltä : (

  VastaaPoista
 2. No siis, se on vähä tommonen. Sitä ei saa ollenkaa siihen kuvausasentoo. Harmittaa hirveest itteeki. Kännyl oon ottanu joitain mut tyhmä ku oon ni sitä johtoo ei oo mukana. Kauheet ku ei saa kunno kuvii täst reissust, ei oo mitää muistoo sillee, tai mitää näytettävää Severil, kavereil tai perheel:) TAI blogii laitettavaks... Tyhmää bloggailla ilman kuvii, ihan tylsää.

  VastaaPoista
 3. :( nooo mut parasta on kuitenki et sie oot kokenu sen ja tiiät sen! et varmasti tuu unhohtaan tätä iha heti, vaikkei niit kuvei ny ookka ;)

  VastaaPoista
 4. Niin on, olishan ne kuvat kivoja, äiti sano et voin käydä kattoo kohtuuhintasta kameraa kyl jostain, ja lähettää sit viestiä et hän vois laittaa rahaa. Katellaan:)

  VastaaPoista

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)