Sivut

12. kesäkuuta 2012

Pastaa paprikalla ja parmesaanijuustolla

Tarvitset vain paprikaa, voita, suolaa, pastaa ja parmesaanijuustoa.
Laita reilusti vettä kattilalle, heitä merisuolaa joukkoon.
Odotellessasi veden kiehumista, pese paprika, leikkaa paloiksi
ja jaa lautasille.

Raasta parmesaanijuusto. Itse yritin käsin, kunnes Sabino tuli ja
näytti, että heillä on kone joka tekee homman puolesta.
Onneksi, koska olin saanut kauhean vaivan aikana raastettua
teelusikallisen.

Leikkaa voinokare paprikoiden päälle ja annostele pasta.
Lopuksi ripottele maun mukaan parmesaanijuustoa.
Nopea ja hyvä ruoka.

Mulla taitaa tulla jonkunverran pastareseptejä täällä ollessa, 
ei täällä oikein syödä perunaa.
Tehtiin eilen lista mitä kaikkea teen tällä viikolla ruoaksi, mm.
pastaa nakeilla, lasagnea ja perunamuusia lihapullilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)