Sivut

21. syyskuuta 2011

21.9 Wednesday

Ensimmäinen koe selätetty, huh. Voisinpa sanoa, että ei ollut vaikea, keskitasoa, mutta johtuu myös siitä, että luin siihen. Mutta blondina en kuunnellut opettajan ohjeita ja kirjoitin kaksi ainetta yhden pyydetyn sijasta, no, mitäpä tuosta... Preppauksen jälkeen olin aivan uupunut, ja meninkin nukkumaan! Herättyäni lähdin käymään Lidlissä, sillä näin mainoksen 0,33L ja 35 senttiä maksavista cokiksista, mutta kun hössö kun  olen, en huomannut, että tarjous on voimassa vain lauantaina, joten silloin uudestaan. Ostin riisikakkuja, joissa on suklaakuorrutetta, testailen makua tänään tai huomenna.

Haluan jakaa teille pienen jutun itsestäni. Tässä on kuva korusta, jonka olen saanut vuonna 2000 joululahjaksi, ja niin kauan kuin muistan, olen pitänyt tätä korua onnenkoruna ja käyttänyt sitä kokeissa, juhlissa ja tärkeissä tapahtumissa yms.

Tulin juuri autokoulusta, ja muru vihdoinkin tiskaa, joten on hetki aikaa kirjoittaa blogia. Yllätys, että on kauhea stressi päällä, koko ajan huoli kokeista ja lukemisesta, en kestä! Mietin vain sitä, miten postauksen jälkeen pitää mennä keittiön pöydän ääreen ja aloittaa pänttääminen. Olen lukenut tänään vain tunnin, tuntuu, ettei asiat ole hallussa. Ajattelin kirjoittaa tärkeimmät Suomen historian tapahtumat ylös ja harjoitella ne. Opettaja vaatii kolmea 3-4-sivuista esseetä Lenkillekin pitäisi ehtiä.

Otin kuvia myös Tiimarin lehdestä kynttilöistä ja lasiruukuista koristehiekalla ja kynttilällä, mutta kuvista tuli niin pimeitä, etten viitsinyt tähän lisätä. Tällainen sisustuselementti on mielestäni hieno piristys, ja ostinkin lasiruukun ja koristehiekan pari viikkoa sitten. Perjantaina voisin käydä hakemassa ison valkoisen kynttilän, niin koriste on valmis.

                                           Mukavaa syksyä ihmiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)