Sivut

11. syyskuuta 2011

"Ei rakkaus käyttämällä kulu"

Mitenkä tähän aikaan jo väsyttää?

Tein tunti sitten pojille lättyjä ja äiti soitti että voisiko tulla käymään, oli mukava yllätys, ja toi jotain pikkutavaroitakin mukanaan. Letuista alkoi itsellekin valua vesi kielelle, ja tässä mietinkin, jos ottaisin palan jäätelöä ja vähän vadelmia iltapalaksi. Ja vähän jotain suolaista ennen sitä.

Mmmh, kalenteria selatessa tajusin että huomenna on ruotsin fraasikoe, äh, ja vielä mukavampaa oli kun kulta muistutti reilun viikon päästä alkavasta koeviikosta. Täytyy alkaa preppaamaan, historiassa mulla on opettaja, joka on todella vaativa ja tekee maailman vaikeimmat ja pisimmät kokeet, ja maantiedossa en ole avannutkaan kirjaa kotona. Joten good luck me!

Huomenna ohjelmassa olisi työpäivä ja pumppi, ja tiistaina työpäivä, jonka jälkeen tulen taas tänne murun luokse illaksi (ja yöksi, ah). Hoidan työpäiviä ja liikuntakertoja heti alkuviikosta pois samaan syssyyn, niin saa sitten rauhottua loppuviikolla. Uusi stressinpoisto/jaottelustrategiani... Keskiviikkona menen laittamaan kynnet ja olen murun kanssa, ehkä voisi käydä myös yhden kaverin kanssa kahvilla, ottamassa kiinni kuulumisia, torstaina autokouluun with S sekä body pump, loppuviikolla lauantaina pari tuntia töitä, lenkillä käynti ja lukemista, lukemista sekä lukemista, ehkä täällä tai sitten kotona, ei tiedä vielä.

Kämppä on jo mukavan siisti, (pyykkejä pesin tänään vielä kaksi koneellista, nyt on puhtaita vaatteita ja lakanoita). Viikolla kuvia:)!

Ruokapäätös: Kaksi leipää ketsupilla ja palalla juustoa sekä nokare jäätelöä vadelmilla, nam!

Tänään nautiskelin kullan lämpimässä sylissä peiton alla, turvassa, lämpimässä. Mikä fiilis! I love!

Ps. Jäätelö on hyvää
Kuva: http://sitruunasydan.vuodatus.net/blog/category/J%C3%A4%C3%A4tel%C3%B6t

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)