Sivut

8. syyskuuta 2011

Torstai

........
Väsyttää. Kulta oli yötä ja vaikkei nukkumaanmeno hirveästi venynytkään, yö meni hieman levottomissa merkeissä, ja aamullakin heräsin ilman kelloa aivan liian aikaisin.. '

.... Ja eilen mättösin sitten kolmen ihmisen edestä.. Ette voi uskoa sitä määrää. Pelkästään ravintolaruoasta tuli n. 2000kcal, ja sitten aattelin että no kun meni jo yli niin syödään VÄHÄN lisää.. Mikä tarkoittaa munkkia, karkkipussia ja suklaapatukkaa. Kalorit kipusikin sit yli 4000 kilokaloriin, jeesus mikä olo oli illalla ja nyt kyl hiukan harmittaa. Vaikka ei laihdutus kaadukaan satunnaisiin mättöpäiviin mitä mulla on ollut harvoin, eli n. kerran kuukaudessa.      
                                                                                        http://www.hauva.com/node/1439


 
http://hugmetinkerhell.blogspot.com/2010_09_01_archive.html?zx=46a4096d71ef1df4

Joo-o, jo riittää herkkujen kuvat, nyt tästä heti aamupalasta lähtee uusi päivä ja terveelliset ruoat taas kehiin. Ei voi jäädä murehtimaan eilistä, se on vaan yks päivä muiden joukossa.





Ja eilinen meni ihan kivasti, harmi että muru oli vähän huonolla tuulella, mut niinhän me kaikki ollaan joskus, ja on sillä oikeus kun ei se usein pura tai kiukuttele tai valita tai mitään. Ja saatiin avara ja ihana keskustelu pitkästä aikaan kun nyt on ollut niin paljon kaikkea, et tuntuu ettei ees olla ehditty kunnolla keskustelemaan. Se kerto niin ihanasti ja avoimesti kaikesta ja mulle tuli tosi hyvä olo! Näitä lisää.
Ja sain nukkua ihanasti ja rauhallisesti murun vieressä ruoan jälkeen, tuntuin niiiiiin ihanalta pitkästä aikaa. Kunnes... meidät herätettiin, että nyt tarvis tulla auttaa muutossa, ulkona sataa kaatamalla ja autoon ei mahdu, ei muuta kuin pyörät alle. Mutta täytyy kyllä sanoa että oli sen arvosta, sillä asunto oli mahtava. Olen innoissani koko muutto ja sisustushommasta, ja ajattelinkin vaikka huomenna käydä kirppareilla vähän tutkimassa, jos jotain jäis käteen:)

Tulevaisuuden huomiot/tavoitteet: Huomio rakasta, muista kehua, nauti siitä ajasta koko se aika kun saadaan olla yhdessä, älä murehdi turhia, älä hössötä ja määräile liikaa, ota kaikkien tunteet huomioon.

Näillä eteen päin, toivon mukaan uutta postausta ehtii laittamaan illalla, tänään mennään taas asunnolle laittamaan kamoja, muuttohommia siis!

                                                                                                                   
                                                                                                                   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)