Sivut

24. syyskuuta 2011

Saturday daay

Justiinsa joo, olin tunnin ja vartin töissä, eikä taaskaan mennyt yhtään lehteä kaupaksi. Vähän jäi huono mieli.

Äsken sain ruoan syötyä, ehkä se mieli hieman paranee tästä. 
Ei vain yhtään innostaisi palata koulukirjojen ääreen.
http://tvticles.com/
Mielummin katsoisin uudet Mentalist, Big Bang Theory ja Gossip Girl-jaksot! Seurataan kullan kanssa näitä kaikkia ja uudet tuottikset alkoivat tällä viikolla Amerikoissa.
http://tvbreak.info/watch-gossip-girl
-season-4-episode-22-the-wrong-goodbye-online-finale/
Kaiken lisäksi pari päivää suuni ja nieluni on ollut hieman kipeä, ruoan syöminen ja pureskelu sattuu, en tiedä onko siellä joku pieni "pipi" (pidän tästä söpöstä sanasta) tai sitten onko jotain kurkku/suutulehduksia tuloillaan näin syksyn kunniaksi!
Tässä tulee lisää pohdintaa.
Olen nimittäin yksi monista lukion tokavuotisista, jotka eivät tiedä mihin mennä tai mitä tehdä lukion jälkeen.
Minulle tulevaisuus ja ammatti eivät ikinä ole olleet selviä. Tietysti vaatimuksia on, joita voisinkin listata.

1. Työ josta pidän ja jota haluan tehdä mahdollisesti lopun elämääni
2. Ei yötyötä
3. Ei pikkulasten kanssa oloa (lastentarhanopettaja), sillä en ole leikkijätyylinen ihminen
4. Ei lääkäri tai muu vastaava, sillä en ole kiinnostunut lukemaan fysiikkaa, kemiaa enkä biologiaa
5. Olen sosiaalinen ja puhelias, joten olisi mukavaa olla ihmisten kanssa tekemisissä
6. Johtamismahdollisuudet 
7. Eikä muuten tällaista myyntityötä, sillä en ole tarpeeksi röyhkeä ja tyrkyttäjä-tyylinen ihminen

Kyllähän näitä voisi listata vaikka millä mitalla, mutta tuossa on niitä perusjuttuja, jotka löytyvät ainakin minun listaltani. Eihän tuo paljon vaihtoehtoja rajaa. Kiinnostuksen kohteita on monia, mm. lukio-opettaja (psykologia, englanti), kääntäjä, jokin kansainvälinen työ tai ulkomailla työskentelykin olisi mielekästä ja olen alkanut pohtimaan  myös sisustussuunnittelijan työtä. Kouluaineista mieleisiä ovat kielet, psykologia ja matematiikasta. Pidän kirjoista ja lehdistä, esimerkiksi jonkinlainen toimittaja/kirjoittaja olisi kiinnostavaa hommaa. Niin paljon vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia, että ei tiedä mitä tekisi. Opiskelukaupungiksi suunnittelen Turkua, Helsinkiä tai Tamperetta. Mutta tietysti tämä ei ole niin ratkaiseva tekijä, sillä olen valmis muuttamaan melkeinpä mihin vain Suomen länsi- ja eteläpuolella.


http://www.soyappetit.fi/tuotteet/perustuotteet
Asiasta hmm, monenteen. Olen innostunut uusista ruoka-aineista, mitä voisin hyödyntää kokkauksissani. Seuraavaksi ajattelin hakea soijarouhetta ja erilaisia siemeniä ja pähkinöitä testaukseen!
Alla kuvassa näkyy marjainen pellavansiemenrouhe-paketti.
Kuva http://www.mynewsdesk.com/fi/
Näitä käyttäisin siis rahkoissa, smoothieissa ja jogurteissa lisänä. 
Soijarouhetta myös kunnon ruoassa. Muutenkin käytän vehnäleseitä ja kaurahiutaleita, mutta haluan oppia hyödyntämään uusia juttuja ruoanlaitossa ja lisää monipuolisuutta

.


Tässä terveellinen välipala omenasta, luumusta, kaurahiutaleista, vehnäleseistä ja rasvattomasta rahkasta.
Olen myös miettinyt turkkilaista jogurttia ruokavalioon, äitini on vannoutunut käyttäjä. Vähän vain "jännittää" suurempi kalorimäärä, että lähteekö nälkä kun pitää syödä pienempi annos ja pitää kalorit kuitenkin siellä 1700. Muutenkin olen miettinyt hieman hiilihydraattimäärien pienentämistä. Joskus kokeilin vhh:ta, mutta söimme äitin kanssa yltiömääräisiä annoksia jotka tihkuivat rasvaa. Ja ihan niin ei kuitenkaa ole tarkoitus syödä. Toisaalta ruokavalioni toimii loistavasti tällä 170-190g hiilarimäärällä, että en ole varma tarvitseeko niitä edes pudottaa sinne 80-100g, vaikka kyllä hieman tykkään seurailla, etten mitään vehnäpullasokeri-juttuja vetele nassuun.
Pian, eli 3,6 kilon jälkeen, todennäköisesti talvella, painon pitäminen samassa. Silloin voin varmaan lisätä turkkilaista jogurttia ja pähkinöitä mukavasti ruokavaliooni!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)