Sivut

13. syyskuuta 2011

Time is money, but money don't make happy. So think properly how you use your minutes.

Kotielämä uuvuttaa. Näin koulu yhdistettynä muutamaan tuntiin työtä, tuntuu ettei oikein ole aikaa muulle.
Koulu jälkeen suunnilleen juoksin kaupunkiin hakemaan pyöräni, kävin apteekissa ja menin töihin. Töiden jälkeen käväisin nopeasti kirppiksellä, josta teki mieli pari jutskaa ostaa, mutta loppujen lopuksi lähdin tyhjin käsin. Tämän jälkeen suunnistin nopeasti Tiimariin, ja löysin todella halvalla korkean lasivaasin/maljan, johon löysin myös kivaa keltaista koristehiekkaa, tarkoitus olis vielä ostaa sinne iso valkoinen kynttilä. Näiden jälkeen kipaisin kaupasta hakemassa murulle herkkuja, ja olin kuudelta kotona.

Tein ruokaa ja hoidin läksyt ja aamunavauksen suunnittelun alta pois. Maalasin spraymaalilla hattuhyllyn valkoiseksi, laitoin pyykkikoneen päälle ja sain kuin sainkin raahattua itseni lenkille ja kävin juoksemassa noin puolen tunnin lenkin. Loppuilta on mennyt suihkussa ja YLLÄTYS, keittiössä. Hellalla tällä hetkellä perunoita poikien perunamuussiin ja toisessa kattilassa parsakaalia, porkkanaa ja perunaa minun muusiani varten...

Mmm tässä sitten iltapalaa nassuun pian. Sen jälkeen soittelen hyvälle ystävälleni J:lle, joka ihanaksi yllätykseksi soitti mulle aamulla ja sanoi, että olis mukava nähdä tässä joku päivä:) 
Lauantaina tänne tulee varmaankin kaksi mun hyvää kaveria viettelemään iltaa. Vaikka viikonlopun tärkein juttu on kyllä historian lukeminen!
Huomenna uudet kynnet ja kaupassa käynti, muuten kyllä haluaisin olla ihan rauhassa, on ollut viime viikko aikamoista höösäämistä. 
Torstaina on se futisturnaus, josta jo meinitsinkin, sen jälkeen kahville kaverin kanssa, autokoulu murbun kanssa ja ilta täällä kämpillä.
Perjantaina varmaankin J:n kanssa ja lukemista, rauhoittumista toivon mukaan.

Tässä lopputulos minun terveellisestä ja vähäkalorisesta muusista, ja reseptiä alla.


Parsakaaliperunaporkkanamuusi

3 perunaa
2 pientä porkkanaa
150g parsakaalia
1-1,5dl maitoa

Helppoa tehdä, heität kasvikset hellalle veteen pehmenemään, kun on valmista,
kaadat ylimääräiset vedet pois, ja vatkaat soseeksi, kaataen maitoa mielen mukaan.
Mausta ripauksella suolaa ja aromisuolaa.

Loppuun vielä voivottelen, kun kullan kanssa ei ole ollut rauhaa. Illat menny keittiön puolella ja omia puuhaillessa, läksyjä, liikuntaa, kokkausta, datausta. Ja kulta pelailee tietokoneella ja juttelee tai katselee jotain sarjaa veljensä kanssa. No, mutta kun tekemistä on niin paljon, en mäkään varmaan osaa antaa oikeanlaista huomiota. Ja kun stressaa kaikki kun pitäis tehdä sitä ja tätä! Ja kyllä muru mua huomioi, mutta aikaa ei nyt olla kunnolla vietetty yhdessä. Torstaina ajattelin, että yhdessä väsätään vaikka ruokaa ja tehdään kunnon pesä sänkyyn ja katsotaan monta jaksoa Heroesia (jos nyt vihdoin saadaan niitä uusia jaksoja). Ja olenhan mä tyytyväinen, sillä tosiaan tekemistä on, sellaista mitä ei voi jättää tekemättä, mutta olisi se mukavaa rauhottuakin välillä ja yhdessä toisen kanssa. Enkä haluais sitten aina kiukutella ja siihen se yhdessäolo jääkin, kiukutteluunm, äh vaikea selittää, ja tämähän on ollut vaan pari päivää, ei ole maailmanloppu, sillä eihän sitä toisen kanssa kuulu/voikkaan 24/7 olla.

No kaikesta huolimatta hyvä fiilis, sillä nautin kotihommista ja keittiössä hääräämisestä. Pusuttelua unohtamatta!
Nyt patistan V:tä polttamaan yhden biisin minulle aamunavausta varten ja nautin iltapalani.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)