Sivut

21. syyskuuta 2011

Iltoja!

Omg Mozilla lagaa eikä tee mitään, no onneksi se on tossa auki, saan kirjoitettua sen siitä uudestaan, fiilis laski kyllä tän sättämisen seurauksena hieman...

Tätä mä hörpiskelen aina koulussakin.
Ah, oli pakko tulla vielä iltapostausta kirjottelemaan, kun tuli niin mahtava fiilis juoksemisesta! Ennen lenkkiä kun tossa keittiössä lueskelin historiaa, niin saatiin järjettömän hyvä keskustelu aikaan kullan ja V:n kanssa. Mitenkä se historia voikin muuttua niin mielenkiintoiseksi, kun siitä pääsee keskustelemaan ja kertomaan omin sanoin. Olen muuten huomannut, että lukuaineet sujuvat minulta, kun saan höpistä tarinoita niistä jollekin ihan itse, omin sanoin.
Ja kun kahdeksan jälkeen lähdin ulos, meinasin mennä viereiseen futishalliin juoksemaan, koska ajattelin sään olevan niin ärsyttävä. Mutta taas kerran erehdyin. Vaikka vettäkin tihutteli, taivas oli ihanan tumma ja sininen ja katuvalot sekä liikkeiden valot heijastuivat märkään asfalttiin luoden mukavan tunnelman. Suuntasin ensimmäistä kertaa siis keskustaan juoksemaan.

Suosittelen: nauti lenkin jälkeen pari oman puun kylmää omenaa suoraan jääkaapista, juo vettä janoon, käy viileässä suihkussa ja ota iso lasi zero cokista jäillä, nam! (sori mulla ei ole kuvien osoitteita, sillä tää kone tai blogger tekee jotakin outoa, mistä en pidä!) 

Nyt alan syömään iltapalaa, herkullista salaattia ja ehkä voisin koemaistaa tänään ostamani riisikeksin! Voisin käydä läpi myös Suomen historian toisesta maailmansodasta tähän päivään, sitten on tämän päivän pänttäykset pulkassa ja nukkumaanmenoaika! Huomenna on uusi päivä, johon kuuluu mm. paaljon matematiikan tehtäviä, jotta osaa sitten kokeessa aivan kaiken, parin tunnin työpäivä ja ensimmäinen ajo (jäiks) ! Pakko muuten mainita, että kun lähdin juoksemaan, tunsin miten kipeät takareidet ja peppu olikaan maanantaisen pumpin jäljiltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)