Sivut

10. syyskuuta 2011

Food n' love

Huhhu, onnellinen ja väsynyt olo.
Jotenkin niin tälläinen olo, rauhaisa, mukava, lämmin, turvallinen.
Kuva: http://www.cartinafinland.fi/fi/picture/53726/Lofootit,++Pohjois-Norja.html

Toinen koneellinen pyykkiä menossa ja tunti sitten tein toisen kunnon ruoan "perheelle":D ja itselleni iltapalaa. Kuka haluaa veikata, että lähdinkö kotiin? Jep, en lähtenyt.

Kynsien laitto siirtyi keskiviikkoon, vähän harmittaa, mutta ei voi mitään. Sain patistettua itseni tänään tekstaamaan parille kaverille, joita näen melko harvoin, että jos jossain välissä viikolla nähtäis. 

Huomenna ohjelmassa: melkein heti herättyäni lähden kävellen kotiin, käyn puntarilla (toivon mukaan hyviä lukemia), syön jotakin, käyn lenkillä ja suihkussa ja tulen tänne takaisin. 

Puhuin äidille myös rahoista, negatiivista juttua sieltä tuli vastaan, vaikka yhdessä välissä jo sanoi että voi auttaa ja antaa rahaa mulle ruokiin... Tällaisten asioiden takia S on ainoa ihminen, johon voin luottaa 100-prosenttisesti... Ei ikinä tiedä milloin äiti muuttaa mieltään ja on huonolla tuulella ja haastaa riitaa..

Kämpillä on vähän sotkuista vielä, kun on näitä yövierailijoitakin. Pyykinpesuoperaatio on menossa, kaksi koneellista tänään ja kaksi tai kolme huomenna, sitten on kaikki tekstiili puhtaana. Toinen operaatio on tavaroiden järjestely ja "piilotus"/oman paikan löytäminen/järjestäminen. (tämä ei oikeastaan ole mun homma, sillä nuo tavarat on V:n, joten taidan joutua patistelemaan häntä koko päivän, että homma tulee tehtyä...) 

Kaupassa ei tarvitse käydä välttämättä huomenna, ajattelin että kyllä noilla pitäisi pärjätä maanantainkin. Ja jos noiden porukat antais rahaa että niitten ei tarvitse omilla säästöillä ruokaa ostaa. Tuet alkaa tulemaan vasta kuukauden, kahden kuluttua, miten kela nyt homman hoitaakaan, siihen asti poikien vanhemmat hoitaa maksut. Mä joudun käyttämään omia varoja, joten yritän lykätä myös kauppakäynnin tiistaihin, vaikka koulun jälkeen sitten.

Viikonloppu on mennyt mukavasti, jotenkin niin kotoisasti, on kivaa, että on ollut ihmisiä ympärillä.
Ja vaikka vähän uupunutkin olo jollain tavalla, on niin ihana olla, on saanut paljon tehtyä, mutta myös makoiltua lämpöisen peiton alla murun viekussa, myös leffoja katsellen.
Mmm, iltapalaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)