Sivut

17. syyskuuta 2011

Saturday night with everything I need, love, and food


Töihin suunnistin kahdeltatoista, olin siellä kaksi tuntia ja noh, en saanut yhtään lehteä myydyksi, mutta tällä kertaa sallin sen itselleni ilman suurempia murheita, sillä opettelin uuden lehden myymistä, uutta spiikkiä, kalliimpi lehti ja myyn sitä miehille, kääk! Sain myös ensi viikoksi sovittua työajat, vähän epätavallisemmat kuin normaalisti, koska on koeviikko. Eli torstaina 15 kello 17 tai 18 asti ja perjantaina menen 12. Lauantai vielä avoin. Rakastan työsuhde-etujani! Lehtiälehtiälehtiä kotiin, ihanaa!


Tässä vasemmalla näkyy mun ja kultani ainoat ostokset silakkamarkkinoilta, toinen on S:n ja toisen ostin äidilleni, joka tykkää paljon rommirusina-mausta. Huomenna varmaan käyn kotona ja toivottavasti äiti tykkää pikkuisesta yllätyksestä. Minutun iski myös kova nälkä kaupungissa, joten täytyi käydä syömässä salaatti Cafe Salissa. Kyseisellä kahvilalla on loistava sijainti, hyvät aukioloajat, laaja valikoima tuotteita ja maailman parhaat ja täyttävimmät salaatit, suosittelen. Aina kun nälkä yllättää, tämä paikka on ykkönen ainakin minulle!

Muuten päivä on mennyt ruoan laittamiseen, kullan kanssa oleiluun ja historiaakin olen yrittänyt lukea, huomenna pitäisi pitää oikein tehopäivä historian lukemisensuhteen (huoh!). Päivä on kyllä ollut kaikin puolin mukava ja ihana. Olen nauttinut täysin rinnoin kultani kanssa viettämästäni ajasta. Nyt se kyllä taitaa olla loukkaantuneena olkkarin puolella, kun ei saa huomiota. Vaikka kyllähän hän itsekin tänään on pelaillut... Korjaan pian tämän asian, ja kai sitä pian voisi päänkin painaa tyynyyn.

Aamulla lähdetään katsomaan sairaalaan S:n siskoa, niiden porukat hakee meidät n.11 aikoihin. Automatkalla voisin syventyä historiaan, tulisi sekin aika käytettyä hyödyksi. Päivällä sitten kotona käynti ja illalla koulujuttuja, taas. 

                                    Tässä iltapalani, helppo, hedelmäinen salaatti.

                                              1 kananmuna
                                             1 pieni ruukku jäävuorisalaattia
                                             100g kurkkua
                                             puolikas tomaatti
                                            1 pieni kotimainen omena
                                            70g ananaspaloja
                                           1 rkl salaatinkastiketta (Thousand Island)

  Ja salaatin lisäksi myös makeampaa. Harvoin käytän muroja, mutta nyt kaapista löytyi äidin "lahjoittama" hunajamuropaketti, ja ajattelin, että maustan jogurttiani niillä.
                                               
                                            2dl rasvatonta vaniljajogurttia
                                            1 dl hunajamuroja
                                            1 rkl vehnäleseitä 

                                 Taidan tehdä uudestaan joku päivä. Jotenkin
                                 olen vierastanut muron sokeri -ja kalorimääriä,
                                 mutta eihän se pienissä erissä pahaksi ole!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)