Sivut

22. syyskuuta 2011

Viikonloppua odotellessa

Heippa! 
Tämän päivän historian koe meni kohtalaisesti, osasin asiat, mutta taitoni eivät riittäneet tarinoimaan kuitenkaan sitä kolmea tai neljää sivua, vaan vastaukseni olivat kahden sivun luokkaa. Joten toivon, että asiaa oli tarpeeksi, ja hyvin esitettynä, että tulee edes 3 pistettä per essee!

Ajokin sujui mukavasti ja oli yllättävän helppoa. Hemmetti, miten kehittyneitä uudet autot ovatkaan, ei mitään tarvitse tehdä itse! :o Ajon lisäksi työtkin sujuivat, sillä myyntiä tuli 121 euroa, kyllä se tästä lähtee. Nyt taitaa olla työpaikkani tällä hetkellä turvattu ja tunti palkka noin seitsemän euroa. Toivottavasti huomennakin kaikki
jatkuu hyvällä linjalla, töitä mulla on 12-14 ja sen jälkeen käyn varmaan äidin kanssa kaupungissa asioilla.

Tänään töiden jälkeen kaupassa käydessäni löysin ihanat kengät, ylipolvensaappaat, jotka löytyvätkin must have-listaltani. Kaiken lisäksi ne olivat edulliset. Miinusta oli, että ne olivat hieman jäykät jalassa, enkä sitten uskaltanut ostaa. No, jäihän sitä sitten jotain käteenkin, sillä löysin uuden teekupin. Kuvassa myös lompakko, jota rakastan, ihana väri ja kuviointi ja sinne mahtuu vaikka mitä!

Lisäksi olen miettinyt tofun maistamista ja ottamista käyttöön ruokavalioon, ja ostinkin 300 grammaa pehmeää tofua, vain 55kcal/100g. Käytinkin sitä heti päivällisessä tonnikalamunakkaassa, raakana ei hyvää, mutta ruoan joukossa paistettuna yllättävän hyvää!

Jokaisessa mahdollisessa välissä olen myös panostanut matematiikkaan, ja teinkin älyttömän paljon tehtäviä. Silti tuntuu, että osaankohan mitään... Toivon, että kokeessa on tehtäviä, jotka osaan ratkaista. Huomenna aamulla taidan käydä puntarilla, saas nähdä mitä sekin näyttää.
Taidan ottaa IFAn pastillit koe-evääksi.
Löysin nuo äbout kuukausi sitten, ja vaikken erityisesti pidä
salmiakista, noita suosittelen!

Kullan kanssa asuminen menee hyvin, ja olen eeedelleen aivan rakastunut. Välillä suhdetta kyllä rasittaa minun kiukutteluni, mutta en tiedä mitä tehdä tälle, itsehillintä ja stressi pois, sopii tähänkin tilanteeseen. Tapaan ottaa asiat joskus liian raskaasti.
Tajusin tänään, että olemme S:n kanssa tavallaan avopari! Jännittävää! Onneksi huomenna alkaa viikonloppu, ja saamme tehdä yhdessä asioita. Lukemistakaan ei tarvitse stressata niin paljoa, sillä on enemmän aikaa ja vain kaksi koetta matematiikan jälkeen. Plus ensi viikolla kaksi vapaapäivää, ah! Joten tällä hetkellä viikonlopun suunnitelmat ovat lähinnä rentoutuminen, lukeminen, nauttiminen ja parisuhteeseen panostaminen!


Iltaan kuului myös ruoan laittoa ja niin kuin kuvista näkyy, vuorossa oli terveellinen ja kevyt kaali-jauhelihakeitto. Muuten onnistui hyvin, mutta kaalissa olisi saanut olla enemmän makua, lihaliemikuutio tai mistä kukin itse tykkääkään. Ainoat mausteet kämpässä ovat suola ja jauheliha- sekä ranskalaismauste, joten tein parhaani.










Resepti
400g nautajauhelihaa (7%)
900g kaalia
3-4 porkkanaa
mausteita maun mukaan
halutessa voi lisätä riisiä sekaan








Ihanaa, lisää työsuhde-etuja viikonlopuksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)