Sivut

14. syyskuuta 2011

Good evening

Kynnet oli valmiit, 18.30, ja siinä vaiheessa massu huusi jo ruokaa, mikä tarkoitti myös sitä, että alkoi kiukuttamaan... Asiaa ei parantanut ollenkaan se, että piti polkea kotiin kunnon sateessa ja myrskyssä.
                                   Mutta kynsistä tuli ihanat.

Ja enkös lupaillut itselleni käpertymistä sängyn nurkkaan teekupin kanssa? No, teetä kyllä olen juonut, sänky, not so much. Kynsissä meni sen verran kauemmin kuin ajattelin, että kotiin tultua tein ruoan itselleni ja sitten Chili con carnen pojille, hörpiskelin teetä, ja tein niille nopeasti sen suklaamoussen kaappiin, ja hupsista, mitäs se kello näyttääkään, hieman yli puolta yhdeksää.
 Kumma juttu miten se aika menee. Tietenkään en voi ajatella koko ajan näin, että aika sitä aika tätä, sillä jos realistinen olen, kyllä tämäkin kelpaa. Ehdin käpertymään sänkyyn kullan viereen myös nukkumaan mennessäkin, ja kyllä se tee keittiössäkin maistuu:)

Sitä paitsi viikonloppuna on enemmän aikaa, ainakin sunnuntaina. Pitää kyllä lukea jo edessä häämöttävään koeviikkoon, mutta en ole sellainen ihminen, että istun naama kirjassa kiinni koeviikon aikana. Aamulla tunti tai pari tuntia lukua ja vaikka iltapäivällä toinen samanlainen pätkä. Historia on lukemista ja lukemista, ruotsissa sitten vähän enemmän sanojen pänttäämistä, olen kiitollinen, että opettaja on pitänyt paljon sanakertauksia, joten ei ole paniikkia. Nämä kaksi ovat ensimmäiset kokeet ja perjantaina matematiikka. Seuraavalla viikolla sitten maanantaina maantieto ja keskiviikkona psykologia, ja siinä se.

Huomenna autokoulun jälkeen ilta on vapaa, mutta kuluu todennäköisesti ruokaa tehdessä, tajusin juuri että unohdin ostaa makkaraa, äsh...
No, senkin saa matkan varrella samalla kun kotiin kävelee.

Tänään näytin tältä sisätiloissa ja ulos lähtiessä

Hmm, miten sain tämän alemman kuvan noin huonolaatuseks pelkästää pienentämällä ja yrittämällä rajata sitä.
Tekniikan ihmelapsi, täytyy sanoa!

Voisin tehdä jonkun hedelmäsalaatin tapaisen kevyen iltaherkun ennen nukkumaan menoa, väsynyt henkilö koneen tällä puolen. Tässä muuten kuvaa vielä tosta hattuhyllystä, ennen oli sellainen musta-hopea ja mä päätin maalata sen valkoisella, nyt on siisti ja sopii kivasti tuohon punavalkoiseen eteiseen.

Ps. Täällä ei ole puntaria, joten puntarilla en välttämättä pääse käymään perjantaina, ellei mennä meille murun kanssa huomenna yöksi. Puntari on myös yksi tärkeä hankinta listallani.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)