Sivut

12. syyskuuta 2011

My bad day, my good day

Ompas tänään taas tullut tehtyä!

Koulun jälkeen oli ihanan hillitön sade, joten kastuin matkalla töihin ja jouduin istumaan kaksi tuntia märissä vaatteissa, palellen. Enkä edes myynyt yhtään lehteä.. Ja ai niin, meinasin jäädä auton alle matkalla. Ja kastuin myös matkalla kotiin...
Siinä sitten kirosin tehdessä läksyjä...

Tämän jälkeen elämä muuttuikin vähän valoisammaksi (thank God!), kun äiti lupasi heittää minut kamoine päivineen tänne ja vielä sanoi, että voidaan käydä matkalla kaupassa. Kauppamatka päättyi sitten siihen, että äiti maksoi meidän ostokset... No ihan mukavaa, mutta kun äiskä antoi rahat myös mun pillereihin ja pyörän korjaamiseen, yhteensä 60, plus sitte ostokset. Toisaalta kyllä mukava, että omat rahat säästyivät.

Kuvaa siitä, mitä olen puuhaillut kun pääsin kämpille


Saatin meiltä matto, puhdas, ja otin paljon vaatteita sekä koruja ja muuta sellaista tarpeellista mukaan, sillä taidan pitää tätä "ykköskotina". Olen ollut vähän kahden vaiheilla tavaroiden kanssa, kun ei tiedä pitääkkö molemmissa vai vain toisessa, ja otin nyt tänne sellaisia vaatteita mitä käytän eniten, toiset kengät, urheilu- ja futiskamat, torstaina meillä on koulujen välinen futisturnaus Eurassa. Otin myös hajuveteni sekä koruni, ja tärkeitä papereita joita saatan tarvita. En nimittäin jaksa käydä aina kotona kun tarvitsen jotakin lisää. Näin on parempi. Vähän kuitenkin jännittää, onko tämä nyt siis myös mun kotini? En ole ollut keskiviikon jälkeen kotona kuin kääntymässä. Jännittävää ja hämmentävää.


Sateen takia peruutin pumpin ja ajattelin, että haluan ottaa rauhallisemmin tänään. Ensin mietin lenkille lähtöä, menee vähemmän aikaa, mutta kamala ilma ja muut "ihanat" sattumat muuttivat mieleni. Jos vaikka huomenna jaksaisi illalla käydä juoksemassa ainakin puolen tunnin lenkin, ei olis paha.

Kulta toivoi, että tekisin lättyjä taas, kun maistuivat niiin hyviltä eilen, joten, no mikä ettei. Samalla tein itselleni kurpitsakeittoa. Tässä kuvia ja reseptiä.


Kurpitsakeitto (kevyt, loistavan makuinen)

0,5 l vettä
500g kesäkurpitsaa
2 porkkanaa
3 perunaa
1 dl kevyt&paksu kermaa

Eli keität vihannekset pehmeiksi vedessä,
kaada ylimääräinen vesi pois, survo tai vatkaa 
sähkövatkaimella soseeksi ja lisää kerma.

Mmm!



Tässä valmiina mun iltapala, puolet kurpitsakeitosta,
vaahtoutuvaa vainiljakastiketta (9%) ja 100g mansikoita.
Suosittelen!

Ja tässä poikien annokset, lettuja, vaniljajäätelöä, marja mix-
sekoitusta ja vaahtoutuvaa vaniljakastiketta päällä.

Seuraavaksi teen huomiset eväät töihin, toivon todella että saan myytyä nyt jotakin, turhastuttavaa. Ja menee työpaikkakin, jos ei saa 25e/tunti myytyä. Tähän mennessä olen jäljessä kahdella vuosikerralla, eli puuttuu neljän tunnin myynnit, mikä periaatteessa tarkoittaa, että huomenna jos olen kaksi tuntia töissä, pitäisi mun myydä 3. vuosikertaa, mikä on 150e ja silloin mulla on kasassa se 25e per tunti. Vaikeaa.

Menipäs päivä taas nopeasti... Ehkä loppuillan ennen nukkumaanmenoa saan makoilla rauhassa kullan vieressä, katsellen kenties jakson Supernaturalia (jäiks) ja suihkussa pitäisi myös käydä.
Jotenkin kotiäiti-olo, kun tässä keittiössä paljon hääräilee, hassua:) Toivon mukaan huomisen illan saan istua rauhassa ja väsäillä vaikka sitä aamunavausta. Ei ole siihenkään mitään ideaa vielä, mutta nyt ei jaksa sitä stressata.

Iloista, mukavaa viikkoa kaikille,
S






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)