Sivut

6. syyskuuta 2011

Kontrollifriikki kontrolloi kontrolloimista

Eilen meinasi mennä hermot, kun bloggerissa oli joku vika ja kaikki kirjoittamani teksti katosi...
En muista mitä kaikkea selitin, mutta paljon asiaa oli.


Eilinen päivä meni ihan mukavasti, vaikkakin töiden jälkeen olikin väsy. Olen kyllä tyytyväinen siihen, että töissä olen joutunut olemaan aika harvoin ja vain kaksi tuntia kerralla, mahdollisesti jatkossakin korkeintaan neljä tuntia. Tänään menen koulun jälkeen pariksi tunniksi taas töihin, jonka jälkeen käyn kotona hakemassa futiskamat ja syön ja lähden kesän viimeiseen peliin. Töissä on vain ollut yksi miinuspuoli, se etten enää voi olla S:n kanssa, koska hän on jo lähtenyt bussilla kotiin, mutta nyt siihenkin asiaan tulee muutos, kun pääsevät muuttamaan:)

Loppuviikkoa en ole onneksi buukannut täyteen, olen ylpeä siitä. Lauantaina mahdollisesti voi olla töitä, mutten usko että niitä edes tarjotaan nyt viikonlopuksi.. Sunnuntaina laitetaan uudet kynnet, mikä on hyvä, sillä eilen onnistuin irrottamaan jo yhden tipin lyödessäni käteni. Autokouluunkin menen vasta ensi viikolla.

Huomista odotellessa. Vielä ei ole varmaa, muuttaako kultani ja hänen veljensä jo huomenna, keskiviikkona, vai vasta viikonloppuna, mutta joka tapauksessa saan viettää päivän murun kanssa, käydään varmaan siellä syömässä (nammm) ja illalla käyn pumpissa tai zumbassa.

Eilen innostuin lisäämään googlesta postaukseni täyteen sisustuskuvia, niin intona olin, nyt ei ole aikaa siihen puuhaan, vaikka tekisikin mieli. Toisaalta harmittaa, etten itse ole muuttamassa, sillä olen niin innoissani jo höösäämässä ja puuhailemassa, tarvii varmaan himmata vauhtia vähän! Vaikka totta kai raha-asiat olisivat vaikeita, haluaisin sisustaa, laittaa tavaroita, järjestää kaapit, ostaa kaikkia kivoja juttuja, tehdä kaikkea mitä muuttamiseen kuuluu.
Toivon mukaan poikia ei oikein kiinnosta tälläset hommat, niin saan ottaa vastuun sellaisista:) Todennäköisesti meillä on jotain turhaa tavaraa, mitä sinne tarvitaan. Ja meidän äitikin lupasi katsella josko verhoja ja jotakin astioita voisi antaa kanssa. Mullakin on säästössä omaan tulevaan kotiin tavaraa, mitä tekisi mieli kiikuttaa sinne, mutta tiedän että tarvitsee odottaa vielä vajaa pari vuotta sitä omaa muuttamista.

Yksi ongelma muutossa on raha ja tavaran puute. Toivon mukaan noiden porukat antais alkuun rahaa että saa tarvittavat kamat. Pesuaineet, saippuat, wc-paperit, keittiöhommelit sun muut tarvittavat.

Koulukin sujuu mukavasti, matikkaan voisi vielä keskittyä, että on realistista tavoitella kymppiä, ja ruotsiin täytyy satsata. Maantieto ja historia ei oikein kiinnosta, mutta pakko se rutistaa niistäkin kohtalaiset numerot.
Onneksi koeviikkoon on vielä pari viikkoa, ehtii vielä panostaa, ja ottaa kunnon loppukirin!
Tänään onneksi rennompi päivä, kun 4. tunnilla vietetään ykköspäivää.
Mutta nyt, kello näyttää jo aivan liikaa, aamupalan aika ja kouluun lähtö.

Asiaa olisi vaikka miten, mutta lisää postauksia kenties illalla tai huomen aamulla:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)