Sivut

16. syyskuuta 2011

Delicious

Heippahei, täällä se kotihiiri kirjoittelee, perjantai kello 21.47 ja istun sängyssä kone sylissä ja nassutan IFAn pastilleja, nam. Jokainen tavallaan!

Tänään on tullut tehtyä vaikka ja mitä, päivällä ystäväni J tuli poikaystävänsä kanssa tähän meille hetkeksi istuskelemaan, saatiin juteltua kaikkea taas pitkästä aikaa. Sovittiin myös, että ensi tiistaina nähdään uudelleen, J on huomenna markkinoilla myyjänä, joten jo varmaan huomenna käydään mun töiden jälkeen kultsin kanssa moikkaamassa häntä kaupungilla. Toivon todella että tämä tästä taas lähtee käyntiin, että nähtäis enemmän. Oltiin viimeinen yläastevuosi tosi tiiviisti yhdessä, ja erilaisten asioiden takia tiet vähän erkanivat, eri koulu, piirit jne. Kuitenkaan en haluaisi menettää niin tärkeää ihmistä!


Mulla alkaa ehkä tulla pian pienoinen stressi koeviikosta, tappelin tänään muutamaan otteeseen matematiikan läksyjen kanssa.. Onneksi kulta oli tässäkin asiassa tukena. Olen nimittäin aika temperamenttinen, ja ei olisi ensimmäinen kerta kun saan itkupotkuraivarit matikan läksyjen takia, heh... Mutta viikonloppu tosiaan pyhitetty lukemiselle, huomenna ehkä muutama tunti töitä, mutta peruttiin kavereiden kanssa illanistujaiset, kun on koeviikko ja kaikilla meillä niin paljon tekemistä.

Ruokaakin tänään olen ehtinyt laittaa, nopeita ja helppoja.
                          Tässä nopea, helppo ja täyttävä resepti, kun nälkä iskee

                                           50g kevyitä kinkkukuutioita
                                            1   kananmuna
                                            1  porkkana  
                                          100g raejuustoa
                                          100g kurkkua
                                            1 rkl salaatinkastiketta (kevyt)
                                           Kaloritkin vain n. 250, Ja hyvää on!



Mulla on ollut tänään aivan järjetön ruoan himo, kröhöm, johtuupi siitä, että menkkojen pitäis pian alkaa.Teki mieli vetää aivan kaikkea, suolaista ja makeaa, kauppaankin oli pakko lähteä jäätelön takia. Onneksi minuun iski jokin kaupassa, ja päätinkin vaihtaa jäätelön vadelmiin ja vaahtoutuvaan vaniljakastikkeeseen, minun ja murun herkkua! Sitä sitten vedeltiin iltapalaksi, ja äsken nautiskelin myös sen pikkuisen pastillirasian. Noh, vaikka tulikin syötyä jonkin verran, sain pidettyä kalorit hieman alle 2200, mikä tarkoittaa,että en silti syönyt yli sen, mitä kulutan, huh. Olen ylpeä itsestäni, kun nykyään pystyn jo hallitsemaan herkutteluani. Ja söin silti hyvin terveellisesti koko päivän.

Kaiken kukkuraksi saatiin kämppä viikonlopuksi vain meille kahdelle, koska V lähti isoveljensä luokse datailemaan. Omaa rauhaa<3 Nyt taidankin käpertyä uudelleen oman lämpimän rakkaan kainaloon, hyvää viikonloppua ihmiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)