Sivut

19. syyskuuta 2011

Sunnuntaita, maanantaita

Jee, eilen kun käytiin siellä sairaalassa, mentiin S:n entisen kodon kautta ja ihana mieheni otti minulle mukaan pöytäkoneen ja saan sitten taas istuskella ja datailla rauhassa. Meillä meni reissussa n. 6 tuntia, oli vähän väsyttävä reissu, ja nälkä oli ihan järkyttävä, koska en osannut varautua noin pitkään aikaan. Onneksi käytiin sitte Raxissa syömässä. Mun piti ottaa salaattipuffet, mutta kuinkas kävikään.. Kaloreita eiliseltä tuli 2700, vaikka en sitte enään illalla mitään syönytkään. Mites tää laihduttaminen nyt menee, kun viime viikolla kahtena päviänä vähän repsahdin:(
Pelottaa nousta puntarille perjantaina!
Tässä mun keskeneräistä järjestelyä ikkunalaudalle, se on niin ihana, että täytyihän siihen jotain keksiä!
Ja yllätys, kun eilen tuli käytyä kotona, niin mukaan tarttui kunnolla tavaraa. Mutta hyödyllistä, sillä sain meidän vanhan puntarin ja sitten otin ton korin mun huoneesta, että saan omia juttuja nätisti säilöön. Äiti ihastui karkkeihin, oli itsekin ostanut meidän pikkuveljelle sellaisen mansikkapussin, mut rommirusinoita ei ollu huomannu. Kyseli kans et onks meillä Alibi ja KG-lehteä töissä, et vois tilata, jee saan vähän myyntiä:)

Historiakin on ihan hyvällä mallilla, sain luettua alueen läpi ja puolet kirjasta käytyä tarkemmin ja kirjoitettua sellaista jatkumakaaviota, et ymmärrän mitä tapahtuu ja miksi, loput pystyn tekemään nyt aamulla viimeisellä hissan tunnilla. Tämä päivä on "pyhitetty" koululle, ruotsin lukemiselle, kaupassa käynnille ja Body pumpille. Huomenna jatkuu ruotsin pänttääminen ja keskiviikkona palaan historiaan, sillä sen koe on torstaina.
Kulta opetteli "mesimeloonin" leikkaamista


Jänskättää lähteä kouluun, sillä vedin eilen loput pidennykset pois, oli helppoa, kun suihkutti hiukan sellaista hoitosuihketta. Hiuksia muutenkin irtosi harjatessa aamuisin aina kaksi kappaletta. Alkoi olla jo niin ohuet, että kyllästyin siihen säätöön. Nyt on taas lyhyemmät hiukset. Toisaalta mukavaa, näissä on kiva malli, mutta kyllä pidemmätkin oli kivat. Ehkä omat pitkät hiukset olisi kivat, kun mun hiusten malli on leikattu toiselta puolelta lyhyeksi, niin pitkät alkoi näyttää ei niin sopivilta. Katsotaan, kyllä mä uskon että näitä tässä kasvattelen tasamittaisiksi, ja sitten mietin, miten niitä leikkalen, pitkiin ainakin tähtään.

Nyt, kouluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)