Sivut

10. syyskuuta 2011

The stuff

Eilinen meni hyvin, tehtiin jopa iltalenkki mäkkiin, murun ja J:n kanssa, olen ylpeä, etten ostanut mitään sieltä ja join vain neljä siideriä ja menin ajoissa nukkumaan. Herätessä tuntui krapulaiselta, mutta se olo meni ihan puolessa tunnissa ohi. Tuossa ylempänä kuvaa poikien drinkeistä.

Viikolla tuli ne takit kun tilasin edellisviikolla, kaikki oli vähän isoja, mutta kaksi niistä pidin, valoisen ja beigen. Beigessä oli sellainen hyvä vyö, ei näytä isolta kun kiristää sen.

Kävin aamulla viemässä pyöräni korjaukseen, kumi on ollut puhki jo viikkoja. Käväisin kaupassa myös ruokaostoksilla ja seuraava homma olisikin ruoan laitto. Täällä on ihmisiä tuvan täydeltä, kun mun, murun, V:n ja J:n lisäksi on myös V:n ja murun veli ja sisko ja V:n kaveri.

Latasin kaksi leffaa koneelle The Notebookin ja Mean Girls 2, Notebookin sen romanttisuuden vuoksi ja jälkimmäisen, koska minua kiinnosta, miten paljon jatko-osa on flopannut. Piti/pitäisi kotiin mennä yöksi, mutta nyt ei moneen tuntiin ainakaan ole aikeissa. Luulen, että pian alkaa leffamaraton kera hyvän ruoan ja juoman ja mukavien ihmisten.

Huolena on tällä hetkellä raha. Toivottavasti saan äidiltä viikottain tai kerran kuukaudessa rahaa viikkorahan lisäksi, sillä tällä hetkellä tili hupenee "mukava" vauhtia... Passi pitäisi ostaa S:lle syntymäpäivälahjaksi, -55euroa, huomiset kynnet -30 euroa. Paketti hennesiltä, siihenkin menee parikymppiä, sekä sokerointi 25 euroa.

Jos menen kotiin yöksi, punnitus aamulla, ja vajaan kuuden kilsan lenkki pitäisi hoitaa heti aamusta tai illalla.
Kynsien laitto huomenna kello 14,tiedän jo minkälaiset haluan, ja laitan kuvaa sitten myöhemmin.

Tässä tee-varastoni ja sydämen, joita kultani antaa minulle aina irtokarkkipussin tehdessään:)
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)