Sivut

9. syyskuuta 2011

Eihh...

Nukkumaan mentiin sitten ihanasti kello yksi, ja ruotsin läksyt sekä suihku skippaantuivat...
Onneksi tänään ei ole ruotsin tuntia, ja onneksi pääsen tänäänkin suihkuun.
Ja onneksi ensimmäisen tunnin jälkeen on hyppy, hyvällä tuurilla saisin jopa nukuttua.
Mua harmittaa kun on kamala väsymys ja kylmä. Kattelin et onks
jossain ikkuna tai parvekkeen ovi auki, mut ei, täällä on melko kylmä meikäläiselle.
Mut siihen tottuu, asunnon lämpötilaan siis.

Eilen oli illalla vähän hmm miten sanois, ei nyt kinaa tai riitaa vaan no, ei hyvää juttua S:n kanssa. Toivon mukaan sille tuli kans parempi mieli kun käytiin asiaa vähän läpi, ja nukkuminen "parantaa":) Suhteessa huoma sen hyvin kun välittää toisesta aivan älyttömästi, niin jos toista sattuu, itseäkin sattuu vähintään yhtä paljon.

En oikein tiedä teenkö jotain väärin. Nyt yksi päätös on stressinhallinta ja kiireen työntäminen pois kun on murun kanssa. Pitää nauttia joka tunnista, minuutista ja joka sekunnista.
Yksi mun huono puoli on myös pomottelu, siitä tosiaan pitää päästä eroon ainakin kotioloissa ja läheisten ihmisten kanssa. Täytyy hommata ammatti missä saan pomottaa. Sillä nää ihmiset mun ympärillä, kaikki ihmiset, on tasavertaisia ja kaikkia pitää kunnioittaa. Höösään ihan liikaa ja puuhailen asioita ja pinnani on lyhyt. Se menee usein pomotteluksi. Mut totta kai pitää pyytää myös juttuja itselle, mutta se pitää oppia tekemään nätisti, ei lauseilla "tuo mulle toi tosta hei" "TOI, TOSTA!"

Hyviä aamuja, haastan teitäkin tutkimaan itsejänne, myöntämään huonot puolenne ja asettamaan tavoitteita kehittämään niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, kritiikkiä tai positiivista palautetta? Kommentoithan myös ihan muuten vaan:)